May 11, 2014

Setelah setahun

Assalamualaikum wbt..


Alhamdulillah syukur ya Allah.. macam-macam perasaan ada skang ni.. gembira, terharu, teruja, entah..banyak lagi la..

Setelah setahun melayar bahtera perkahwinan, macam-macam kami lalui.. asam garam hidup berumahtangga, gaduh manja, gurau senda, cubit cubit..dah biasa dah..

Terrrpaling buat aku teruja, status aku dah bertukar.. kalau sebelum ni cuma isteri kepada suami, skang mommy kepada putera tersayang.. indah sangat perasaan ni..

Tanggal 16/4/2014, aku selamat melahirkan khalifah kecil anugerah Ilahi.. juga merupakan hadiah terindah sempena anniversary kami yang pertama.. memang tak sangka sangat dah bergelar mommy ni.. tahap kesabaran pun kena tingkatkan.. phewww..

Hari tu ada yang suh aku update pasal bersalin.. memang banyak nak share.. tapi belum ada kesempatan.. dan belum dapat share gambar dak kecik kesayangan,husband kata nanti dulu... So,sabaq naaa..

Suami, terima kasih untuk segalanya.. selamat ulangtahun sayangggg..



Notakecik : ngantukkkk..btw, mahap banyak2 kalau laaaaaaama sangat tak update entry.. memang tak sempat plus line tenet kat kampung "cantekkk" sangat..

23 comments:

  1. Tula dok tunggu psl tina dah bersalin ke??hehe..neway tahniah ye..nti nk tgok bb..

    ReplyDelete
  2. Happy 1st Anniversary Tinn :-)

    ReplyDelete
  3. tahniah tina :)
    elok la tak upload gmbo anak dulu..lepas 40 hari baru bleh sbnrnya :)
    apa2pun, hepi for u n ur husband :)

    ReplyDelete
  4. tahniah tina :)
    elok la tak upload gmbo anak dulu..lepas 40 hari baru bleh sbnrnya :)
    apa2pun, hepi for u n ur husband :)

    ReplyDelete
  5. tahniah..Alhamdulillah, dah selesai semuanya....huhu..cecepat update gmbr baby..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak dah deliver baby hehe...

    ReplyDelete
  7. Tahniah dan semoga berkekalan selamanya!!

    ReplyDelete
  8. Happy 1st anniversary to both of you. Semoga kekal bahagian till jannah.

    ReplyDelete
  9. tahniah and happy anniversay jugak, yer mak mak hehehe. understood, there are those special moments that u just want to keep it to urself, respect that :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kak tina. moga berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  11. Omedetou okasan
    Betui kesabaran tu kena tinggi if not stress na
    Enjoy da moment k❤️

    ReplyDelete
  12. tahniah.... dah selamat bersalin yer...

    ReplyDelete
  13. tahniah sayang.. :) n hepi anniversary.. tarikh lahir anak beza 2 hari awal dari tarikh anak akak...senang akak nak ingat.. :) ni ngah berpantang lah ni kan..selamat menghabeskan pantang yer.. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah sayang.. :) n hepi anniversary.. tarikh lahir anak beza 2 hari awal dari tarikh anak akak...senang akak nak ingat.. :) ni ngah berpantang lah ni kan..selamat menghabeskan pantang yer.. :)

    ReplyDelete
  15. da bersalin ! tahniah mommy ! xsabaq nk tgok baby MK !

    ReplyDelete
  16. Saja tsu nk tease kami nk......terujanye aku......waaaaaaaahhhhhhh

    hepi aniberseri tina

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum tina, alhamdullilah dah setahun bernikah... dah ada baby sendiri. syoknya! hihiiiii selamat berpantang mommy! jaga diri baik2 tau...

    ReplyDelete
  18. happy annivesarry dan tahniah akak atas kelahiran si kecik tu hehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com