Jun 23, 2014

Kenapa ia berubah?

Assalamualaikum wbt...

aigooo..lemaunya hari ni.. ngantuk sangat.. nak kata berjaga tengah malam jaga anak tak de lak..

tadik kannn, Rara komen entry aku, tanya ngape blog aku lain dah.. so lame ehhh?? siap tanya mana blog pink² tu.. sebenornya blog cantik tu dah lama.. 2 tahun kot.. so skang kan dah jadi mak budak, kena la berubah.. gitewww..

lama dah nak tukar.. nak pakai template yang sesimple mungkin.. blog lama tu dah la ada gambar, besar gabak lak tu.. tak sesuai.. nanti sesenang je orang leh copy.. khilaf.. dedolu tak nak mikio.. skang baru ada otak.. tah pape.. 

nak upah orang design blog, tapi nanti la dulu.. macam belum ada kepentingan.. 

ok..merepek dah..nak citer pasal company annual dinner Sabtu lepas.. tapi sebab pc ni ngeng tak leh detect fon aku, maka malas.. macam tak cantik je entry tak ada gambar ni kan... 

lupa lak..anakanda kesayangan dah semakin bagus perangai dia.. bawa jenjalan pun behave je.. tapi bila mommy monster dia ni dukung, terus ngengada.. ehh, tercerita pasal anak lak.. ni untuk sesape yang nak tau la.. 




notakecik : perubahan ketara dalam hidup.. semakin alert dengan bunyi baby menanges.. naluri keibuan kan..

11 comments:

  1. okay je simple macam ni...tenang je tengok..:)

    ReplyDelete
  2. bagus2..be a good baby boy ye Danish..:-)

    ReplyDelete
  3. samalah. antara sbb tutup blog lama sbb byk gambar dalamtu.. takut org copy paste dan sebar bukan2..

    ReplyDelete
  4. Bkk pkai hp je sis..pastu mobile theme xblh nmpk templatenya..nti akk bkk pkai pc

    ReplyDelete
  5. heeee ok jer simple pun tak kesah, yang penting isi... hihi

    ReplyDelete
  6. perasan gak blog akak macam sesuci debu gituuu. beralih angin katakan. hahhaa :D


    alaaa, macam best je kalau dapat jumpa danish eshan ni.

    ReplyDelete
  7. ok ... aku terima ngan redha keadaan blog ni janji isi die best

    ReplyDelete
  8. iyelah.. nampak kelainan putih jer....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum... alarm da tak diperlukan! hihiiii

    ReplyDelete
  10. lepasni pon eka nak tukar mekap2 blog gak hehehehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com