Jun 25, 2014

OKBB Warehouse Sales

Assalamualaikum wbt..


baca tajuk pun mesti dah tau.. biasala, dah jadi mak² ni share mende macam ni la.. 

Click for larger view.

macam best je.. tapi berbelah bahagi nak pegi ke tak.. nak shopping barang dapur..nak shopping barang anak.. mana satu ni?? kena minta pendapat Danish ni..



notakecik : kesian kat hamba Allah ni, masih belum sedar lagi.. bila anda tahu akan cerita sebenar, anda akan malu besar.. skang ni pun kami sedang berkira² nak buat laopran polis dan saman malu kat anda sebab menyebarkan fitnah kat laman sosial.. 

7 comments:

  1. halaaa.kalau dah nama mak2 ni kompem membeli baju2 utk anak...x g time sale...time x sale pun mesti beli punye..hehe tol tak???

    ReplyDelete
  2. pergi jgn tak pergi .. nanti boleh jimta masa raya.. cuma tkt sesak je lah huhuhu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. mcm nak pegi rini je. hihiii

    ReplyDelete
  4. banyaknya sales..nasib tak kaya tak banyak duit..kalau tak esok gi sini lusa g sana..tulat kat situ plak..hehehehe

    ReplyDelete
  5. nasib la jauh...klau dkt msti p jugak ni

    ReplyDelete
  6. pergi lah dua2 sekali kak. hehehee :D

    **konflik apa tu kak. macam serius je sampai main polis2 ni. -_-

    ReplyDelete
  7. selalu borong baju anak kalau ada warehousale jgk.. yg ni x pernah pergi.. kalau pureen tu best.. sb ada semua brg..dr sabun, bedak sampai baju.. beli sampai setahun boleh pakai..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com