Jul 17, 2014

Jom Bling-bling dengan jewellery dari ZALORA wahai gegadis dan wanita sekalian

Assalamualaikum wbt..

ok, habis part Kiki and her Peugeot..let it goooo...

hari ni dah Khamis, esok Jumaat dan lusa Sabtu..yay!! mesti ramai yang plan nak kuar dengan kengkawan kan.. paling best nak shopping raya.. pastu iftar la..tengok wayang la..dan terrrrpaling best, harusla selfie dengan monopod.. tapi ahkak tiada monopod.. kalau dah selfie, mesti korang share kat instagram, FB, twitter, blog..etc..etc kan.. tayang la sekali aksesori dan jewellery korang tu..

gegadis dan aksesori  atau jewellery berpisah tiada.. even yang bertudung pun mesti nak pakai jewellery, tak kira la gelang ke, cincin ke.. ahkak yang dah kawen ni pun ada napsu nak melawa bak anak dara uolsss.. cincin sebentuk pun dah okey.. kalau dedolu, mesti nak pakai gelang, rantai atau cincin yang fancy fancy bak princess giteww..

apa?? korang tak ada tu semua?? jangan merisaukan diri sendiri ye.. kat Zalora kemain banyak jewellery yang cantik..harga pun sangat berbaloi²..




Ladies, are you ready? hoyeah!!! *clap..clap..clap*





Rantai 
nahhh.. ni untuk korang yang sukakan gaya feminin.. see, berbaloi kan harga dia.. ni contoh je tau.. sebab banyak lagi design yang cecantik.. aku sendiri terpikat.. macam boleh je melaram raya ni khenn.. ok, kenyit mata kat husband nanti....



 kalau yang ni lak, untuk yang berani bergaya funky.. warna² dia sangat fancy kann.. comel je.. korang pakai, kompom double triple comel lote.. kenan sangat ni ohoiii.... ehhh, kalau korang pakai warna² yang ceria ni, melambangkan korang happy go lucky tau.. siyes, tak tipu.. satu lagi bentuk rantai² ni unik.. korang dah tak payah nak ke kedai, pilih satu²..pastu beli, nampak kedai lain, ada lagi cantik, menyesal!! tak perlu sedemikian rupa.. just terjah ZALORA je.. puas hati..




Gelang 
selain pakai rantai yang funky, apa kata korang padankan dengan gelang ni.. sure malatop..pop..pop.. hah gitewww..baru la nampak ranggi.. banyak lagi gelang funky yang cantik.. maila singgah ZALORA..

kalau rasa nak feminin menawan qolbu..cer beli yang macam ni lak.. sweet lak tengok yang pink tu lahaiii.. kalau korang kuar dengan boyfriend ke..husband ke..mesti diorg puji gak..




Anting-anting 
kalau beli yang ni sekarang..bukan je boleh pakai time korang hangout.. ni pakej sekali pakai masa raya.. sesuai sangat.. 

 
bertudung?? tak jadi masalah.. pakai la yang juntai² ni.. still boleh melaram.. tambah lak kat ZALORA ni banyak anting-anting yang ada rekabentuk unik..so, unikkan diri anda..



Cincin
Last but not least.. wanita mesti ada paling kurang sebentuk cincin kan.. kalau yang tak ada, meh beli kat sini.. kalau yang tambah pun dialu-alukan.. jangan la terhad dengan emas kuning je.. 
hah..hambik situ.. berderet² cincin cantik.. minggu ni pakai kaler biru, minggu depan kaler putih, minggu satu lagi silver.. 


yang ni pun sama..bukan je sesuai untuk hangout, boleh pakai raya jugakkk.. barula feeling mak jemah.. atau pun mami jarum.. 


So, masih tercari² mana nak beli barang kemas yang cantik, harga berbaloi dan pelbagai rekabentuk menarik??  moh terjah ZALORA.. korang tak akan menyesal.. 

macam mana nak ke ZALORA?? senang je.. cuma layari laman web ZALORA Malaysia.. 

kos penghantaran?? pun jangan risau, ia cuma RM0.00.. maksudnya, PERCUMA la tu.. hehehehe

senang kan?? jom pakat beli ye..

^_^

3 comments:

  1. sponsor ke ni ... hihiihihi


    ai tak leh pakai yg manekoran kate org kedah .. sehari je pakai semua jd hitam ...

    ReplyDelete
  2. suka pakai earing.nmpk elegen gitu .ahaksss !

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum tina, lawanya bling bling dipagi ghayerrr ~~~

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com