Jul 15, 2014

Panas Hati

Assalamualaikum wbt..

Salam 17 Ramadhan..Salam Nuzul alQuran..selamat bercuti kepada yang bercuti..

tapi mahap, i is keje today..hamboih, broken sungguh.. berat hati nak ke opis tadi mengenangkan anak..suami.. ecehhh.. seb bek suami tak keje, maka beliau jaga Danish hari ni.. moga anak mommy baik² saje ye..

drive tadi memang hati gumbira tak terkata.. kata kauuu.. memang jalan lengang sangat².. kau ada?? mestila ada kan.. chillex je drive 60km/j, still leh sampai awal ke opis.. biasa 100km/j pun masih terkejar² lagi.. sejuk hati mak ni nakkk.. 

nahh, kemain lengang jalan kan.. blh lg aku snap gambar sambil drive..nasibla menuju ke jalan yang benar..



tapi kepanasan bila dah dekat sampai opis.. seketul motor dan SEEKOR orang ni berlaku kurang ajar.. perlu ke kalau ko dah tau LADY DRIVER yang belakang ko, pastu helok benar ko buat gaya sarkas depan aku.. kejap ke kiri, ke tengah, ke kanan, ke kiri..alaaaa, macam orang terhuyung hayang tuuu, tapi ni kategori penunggang motorsikal..ikutkan hati ni, nak je aku langgar..ok, keji sangat tu.. nak je aku tekan hon kuat².. tapi takut lak dia kejar aku.. dah la jalan lengang.. cuma orang tu dan sebijik lagi motor yang aku syak geng dia gak.. kalau dia tahan aku?? simbah asid macam wati kena?? oh no!!! pengaruh TV kuat sangat..

semalam petang pun panas hati.. monthly check up anak bujang aku.. dari kul 2pm tunggu, kul 3.30pm baru sampai turn..siap semua kul 4.30pm.. hapekah?? yang menyedihkan, berat anak bujang naik 100gm je.. ohhh, penangan tak minum thru botol susu since kat taska.. Danish, mommy is sad okey.. 

okla, puas membebel..marila bekerja dengan RELA HATI walaupun hakikatnya ♫patah sayap ku patah..♫♪.. 


notakecik : masih mencari² nursing dress dan baju kurung..huhuhu..susahnya!!!

13 comments:

  1. tak pe naik 100gram pun..janji Danish sihat..senyum sokmo Danish tu ;-)

    ReplyDelete
  2. cerita dari awal sampai abis panas sokmo... hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum tina. siannya danish takmau minum botol. dah sedap dengan mommy dia. hehehe semoga danish cepat membesar bagaikan juara. like my son. hahah

    ReplyDelete
  4. Gerammm...jgn engkau gerammm...haha

    ReplyDelete
  5. Bila jalan tak lengang, bengang pulak! haha

    ReplyDelete
  6. naik juga dari tak naik..
    agaknye penunggang moto tu mabuk ke?

    ReplyDelete
  7. eh kerja ke.. orang lain cuti..

    ReplyDelete
  8. eh ok sangat dah 100 gram tu, yang penting naik, and dia sihat. eh jap nak cek somthing.

    ReplyDelete
  9. http://www.mammahouse.com/
    Cer tengok sini untuk nursing dress, I masa balik malaysia itu hari sempat ke kedai dia rembat beberapa helai, owner dia pun ok.

    ReplyDelete
  10. Siannye lahai kene keje..naik 100gram xpe, janji anak mommy sihat2 belaka..sama la ngan mek tembun sorang tuh..setiap kali check up mesti naik xbyk..;D

    ReplyDelete
  11. jgn geram. kesian kat dia. itu manusia kurang kasih sayang namanya. heheh..

    ReplyDelete
  12. la..tak bestnya kena keje masa cuti kan sis??

    ReplyDelete
  13. sbb bdn cek kecik cam ai kan .. hihihii tu pasal ssh nk cr saiz ... nursing bra pun ai tak de size ..... kesian haku .. mencik tau

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com