Aug 18, 2014

Berhenti jadi "minah kepoh"

Assalamualaikum wbt..

Menjadi betul dia punya mengantuk hari ni.. rasa nak sembam² muka ke PC je.. opismet lak ajak borak.. aku maleh nak layan.. kalau isu best tak apa gak, isu tak best..

engkorang ada tak kawan yang minah / mat kepoh?? ada?? aku ada.. pantang nampak mende pelik bin ajaib, sebok nak korek.. pastu sebok jugak tanya kat orang yang malas amik port a.k.a malas layan..

kadang² isu yang dia kepohkan tu langsung tak ada kaitan dengan dia.. politik misalnya.. boleh nak follow, tapi tak payah sampai nak pertikaikan itu tak boleh, ini tak boleh, itu tak adil, ini tak adil.. okla, malas panjang².. kang menjadi parah pulak umpatan ni..


notakecik : menaip nak kasi ilang mengantuk je punnn

28 comments:

  1. mesti member tu kepoh cerita pasal isu MB Selangor kan..hahaha

    ReplyDelete
  2. Oooo... uncle panggil orang macam tu reporter CNN

    ReplyDelete
  3. Kepoh sangat tu. So far kat office tak der lah kecoh mcm tu,,hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..dia kepoh berhemah kak.. tp semak otak sy..

      Delete
  4. Akk xgemo sgt minah or mamat kepochi..huuu

    ReplyDelete
  5. haha mmg ramai org jenis camni..tak kose nak layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg xkose pun..kekdg konon bz dgn fon..

      Delete
  6. kena pandai "buat muka" supaya dia sedar yg orang tak minat nak layan.. tapi kesian gak la.. huhu...

    kami pun ngantuk hari ni.. malam tadi susah nak tido..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..kesian jdnya.. hahaha..


      ngape lak ssh tido?

      Delete
  7. orang macam tu ada dimana2, I paling rimas dengan mereka ni.

    ReplyDelete
  8. akak yang tak keje ni pon ada jer kawan macam tu... rasa semak jer dalam fb tu..hahahaha.. tapi memang normal kan ada orang macam ni kat opis.. adik akak tu hari2 dok ngadu... ngeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. normal sgt kak.. klu xde diorg, xmeriah..wakaka

      Delete
  9. dalam banyak2 mmber mest ada jugak yang macam nie

    ReplyDelete
  10. mesti ada je kt sekeliling kita org2 yg gini...
    jangan kita jadik rupa itu jugak dah la kan? :)

    ReplyDelete
  11. kalau jumpa si kepoh macam ni, kena buat tak tau je..tak yah layan...huhu

    ReplyDelete
  12. aku buat bodo je slalunye ... klu bosan aku buat2 nguap ... hahahhaha

    ReplyDelete
  13. kalau kepoh kami saya gelar wartawan tv3. haha.. serius, mmg malas layan kan..

    ReplyDelete
  14. Terasa Pulakk !" Tapi Tak salahkan jadi kepohh . Well ,kalau takde sorang yang cakap bergema@bising . Mesti Suraam Gila hidup kau .

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com