Aug 20, 2014

WW | Awan Langit

Assalamualaikum wbt..

(kejadian pagi tadi otw ke tempat keje)



(kejadian minggu lepas otw balik rumah)





notakecik : ♫♫♫Subhanallah..maha suci Allah... Alhamdulillah segala puji bagi Allah.. Allahuakbar Allah yang maha besar...♫♪♪

17 comments:

  1. indahnye lahai permandangan langit..subhanallah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl..indah sgt..sejuk je mata memandang

      Delete
  2. subhanallah..akak suka tengok ke langit setiap kali otw balik keje...cantik sgt bila matahari hampir terbenam tu..terus feeling mcm dok tepi pantai gitu..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..btl tu kak.. rs sejuk je bila tgk mcm ni..

      Delete
  3. Uoh! Ini lagi cantik dari gambar awan uncle semalam!

    ReplyDelete
  4. kalau I I mesti suspen nampoak macam ufo nak mendarat pun yer... kat sini pun petang2 I suka tengok langit, nice sunset.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengaruh dvd kuat sgt ni..hahaha.. yup, langit ptg mmg cntik..

      Delete
  5. Cantik yg first tu..pink2 mcm tu...yg bwh tu menenangkan...

    ReplyDelete
  6. kadang2 tgk langit buat hati kita tenang ja... :)

    ReplyDelete
  7. cantiknya... ;)

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com