Sep 30, 2014

Aku mohon

Assalamualaikum wbt..


aku mohon semoga ada undang² jalan raya yang baru iaitu 

KENDERAAN YANG DIPANDU TERLALU PERLAHAN AKAN DISAMAN


nak bawa takat 40km/j pastu kongker kanan dan kiri lane, baik ko nek basikal!!!


stress uikkk

16 comments:

  1. hahahaha...kelakar la sis..
    sis..coolla...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehee skang i bawak motor dgn kelajuan 20km je kak hahahaha

    ReplyDelete
  3. kalau ada 2 line tp duk belah kanan bawa mcm beskal itu mmg ptut kena denda =)

    ReplyDelete
  4. sy pun stress!! mmg patut undang2 cmni dikeluarkan,grrr....

    ReplyDelete
  5. haha geram kan ngan orang camni.. rasa nak sondol je

    ReplyDelete
  6. hahaha..
    dan izinkan aku jugak mohon kat sini..

    kenderaan yang LAJU sambil MENCUCUK CUCUK di lorong paling kiri DISAMAN jugak!..

    #peristiwaPAGItadi

    ReplyDelete
  7. boleh sebab kan org lain xcden
    sbb geram ngan panas hati kan

    ReplyDelete
  8. Jgn LA can Tue...kdg2 kancil saya Tue problem kena bawak slow2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu xpe, dimaafkn..ni khusus utk mereka yg xde masalah tp suke cri masalah.. =)

      Delete
  9. kat malaysia takder eh? kat negara lain ada jer,... contohnya sini.

    ReplyDelete
  10. Oh siapakah itu, sabar la yea..Lane kiri tu ok lagi, kalau lane kanan apa cerita..

    ReplyDelete
  11. Betul3x. Sebab menggunakan lane yg salah dan menyusahkan orang lain.

    Selalu juga hadap situasi mcm ni. Akk high beam jer...hahaha...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com