Sep 16, 2014

Anak lain mak

Assalamualaikum wbt...

Salam Satu Malaysia..*semangat giteww walaupun duduk umah sajo ye*

Aku kan..kalau bawa budak Danish jenjalan..tak kisahla berdukung ke, nek stroller ke..orang musti pandang lain maciammmm je.. apehal uolsss?? sampai la satu masa, akan ada yang berani bertanya..

"Anak ke ni?? Putihnyaaaa...ikut sape ye?"

Dari nak senyum manis terus jadi tawar.. amboiii, nak kata aku itam lettewwww.. *nyampah pulak eja gini* putih ke si Danish tu?? biasa je aku tengok..

tak apa la nakkk..janji kuar dari rahim mommy.. putih pun putih la, jangan jambu udah.. mommy tak sanggup.. 


hurmmm..macam betul.. 


yela..Danish lebih putih dari mommy.. tsk..tsk.. *tengokla tu, dia punya tak nak selfie dengan hemak dia, macam² gaya dia buat..paling best, tolak muka mommy..baiklah*


paling best bila ada yang buat muka pelik bila aku bawa Danish.. baaaanyak kali la.. malu tau aku.. anak aku la tu hoiii..ingat aku ni bibik ke haaa??



notakecik : Danish mula melasak..makin mengurus la mommy cenggini.. sobs..sobs..

8 comments:

  1. Assalamualaikum tina. hahahha siot je siapa yang cakap tu kan. hahhahaha pasrah hemaknya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sheila.. hahaha..nk buat cane,dh spesis mak gelap.. xksh pun..

      Delete
  2. eh u terasa ker I tanya u hari tu, hhehehe tapi betul ni, I did mention yang Danish lagi putih dari Tipah, maaf la kalau terasa. Tapi kan... yang padnangan macma bibik tu I dah masak, masa ngan JJ kat malaysia dulu la. Kat sini tara hal, I ototmetik jadi comel jer hehehe-.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..xde keje i nk trsa.. mmg hakikat pun..kekeke.. biasala,org kt cni xleh nmpk perkara pelik,mula la menyebok.. xpe feeling comel...

      Delete
  3. as salam. mungkin anak ni ikut bapaknya tak? jgn le mudah terasa..nanti cpt tua.. abe kie singgah n follow. no 1590.

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam.. hehehe..yela kot.. xla,sikit pun xterasa.. tq sudi singgah n follow..

      Delete
  4. nasib baik saya dan aina kaler lebih kurang...hehe

    ReplyDelete
  5. Cute Danish...
    Takpe yg penting mak dia pun cute hihihhihi
    Salam kenal

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com