Sep 17, 2014

Jalan-jalan Kidzoona AEON Taman Equine

Assalamualaikum wbt..


Kononnya semalam nak duk rumah saje..sudahnya keluar la jugak.. since husband keje, kuar dengan kakak aku je la.. puas fikir nak pegi mana.. anak² akak tu suka je kalau ajak berjalan, lebih² lagi mandi kolam atau main taman.. musti Danish dah besar nanti perangai gitu gak.. mentabah!!



entrance.. weekend & public holidays RM15, weekdays RM10.. berbaloi..






macam² gak aktiviti kat sana selain mainan yang ada.. ada mewarna, teka gambar, ada maskot joget².. okla untuk anak².. satu lagi, boleh kuar masuk.. maksudnya, since anak korang dah pakai tag tu, diorg boleh je kuar makan then masuk semula sebab ada sesetengah tempat memang tak boleh keluar.. tapi aku pening pulak duduk situ, riuh sangat.. macam mana nak ada anak ramai ni kalau riuh pun dah pening?? 

spot me!! ececehhhh Danish.. macam dah besar sangat duk atas tu.. seketul je kat situ, rasa nak baling bola je..

hurmmm..mencelah sikit.. hemak bersama anak.. muka anak tak rela.. hemak pulak ada masalah eyebeg yang kritikal.. phewww..

untuk info, kat Klang Valley ada 3 outlet, Kidzoona Empire Subang, AEON Taman Equine dan AEON AU2 (Setiawangsa)..untuk lebih info, klik SINI.. aku ni tunggu Danish besor sikit hari lagi, nak heret ke tempat cenggini.. pastu nak bawa g gym, nak bagi kental sikit..hahahaha.. 

Selamat terkinja² anak-anak sekalian..



notakecik : kubur masih merah, dah sebok rebut harta nak jual tanah pastu makan sendiri anak beranak.. bodoh tak bertempat.. eloknya korang je yang meninggal..

10 comments:

  1. alaaa comeinye anak kamu... boleh la bwk twin ke kidzoona equine, bukan jauh pun dari Putrajaya, hehehehe~

    ReplyDelete
  2. dah boleh jalan nanti tiap2 minggu Danish ajak mommy keluar jalan2 ye...

    ReplyDelete
  3. jauhnye lahai...kalau dekat leh jugak nyebuk2 sana..hehe..

    ehh, hemak anak ke, akak adik tuh?..ehhhh, hahaha..

    ReplyDelete
  4. ADEHHH PITAM KOT NAMPAK MAINAN MCM NI .. ANAK MASUK XMOO KELUAR KANG HAHAHAHAHA ...

    ReplyDelete
  5. standard la yg kat note ko tu dik ..semua manusia gitu bila mata hati dah buta

    ReplyDelete
  6. Eh menarik jugak ni, kalau anak2 akak ni haruslah taknak keluar huhu.

    ReplyDelete
  7. ahahahaha danish tak rela la mommy.

    ReplyDelete
  8. kenapa danish macam takde mood je..huhu....

    ReplyDelete
  9. mmg kritikal eyebag ko mistina....hehe
    ko,danish n tdg ko comel plak..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com