Sep 15, 2014

Terhantuk

Assalamualaikum wbt..

Isnin datang lagi kekdahnya.. coti 2hari macam tak coti..penat weyhhhh..

semalam pulak anak bujang terhantuk kepala kat kabinet tv..salah aku, tinggalkan Danish bergolek² tanpa pemerhatian.. alorrr, sian anak mommy.. tapi kalau tak kena macam tu, tak kental la nanti.. cumanya menangis beria la, macam kena sebat je gayanya.. Danish, awak tu boboy tau, bukan gegirl nak nanges sungguh²..

alahaiii..sikit je ni Danish oiiii.. mommy dulu lagi teruk dari awak tau, terpijak kaca, bibir koyak, tapak tangan seret jalan, lutut bores..haaaaaa.. tapi masa bukan umur awak la..


setakat berbirat je la.. nanges kemain lama.. 

best gak kalau blog ni nanti Danish boleh baca.. musti beliau malu..miahahaha..okla, sambung keje.. hari ni halfday, mau anta anak bujang ke klinik.. berapa la berat beliau nanti.. hukhukhuk..


notakecik : hari ni ramai pakat cuti, menyambung cuti esok sekali gamaknya..

11 comments:

  1. hehe.. tina, adik2 akak dulukan, masa dah pandai tidur 360 atas katil, tapi belum pandai berjalan lagi, dorg kerap jatuh katil.. hehe.. kesian juga walaupun dah sandar bantal keliling katil, tapi masih terjatuh.

    alhamdullillah, masing2 dah besar dan insyaAllah, semua ok tu.. hihi..

    danish kuat. ;)

    ReplyDelete
  2. Danish kuat kan, sikit je tu..Tapi tulah kan kalau dah bergolek tu kadang tak sedar sabar jelah yea..

    ReplyDelete
  3. hati hati ye danish, kepala danish tu lembut lagi...seriau plak nengoknya..takpe, jangan risau...ibu danish pandai jaga danish :)

    ReplyDelete
  4. haloh2 siannye danish...xpe2..boboiiii kene stronggggg...danish kuat!!..;)

    ReplyDelete
  5. tu belum dapat kaki lagi tina..ko tunggu la..hahaha..

    ReplyDelete
  6. alahoi.. sianya..
    budak tgh aktif.. anak ni.. dah ada parut pun dahi.. tp kepala dia sgt keras.. kdg nampak dia sengaja hantuk kepala kat dinding.

    ReplyDelete
  7. Aloh...aloh...fuangggg!!
    Akk klu ank terhantuk org2 utara suka sebut fuanggg!!hehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com