Oct 20, 2014

Aidijuma lagi

Assalamualaikum wbt...

Semalam sesi mencandat tudung lagi.. kali ni aku ikut..memula tak ikut la, tapi akak aku ajak sebab semalam limit, satu design boleh amik 1 helai je..maka, beratur la kami.. aku, akak aku, abang ipar aku dan sepupu aku.. nahh, semua keturunan ada.. dak Danish, anak buah aku tolong jaga..aku pun tengok² gak.. tak berani nak tinggal macam tu je..

9.30 pagi dah sampai CS Seremban.. CS pun belum buka..
buka separuh..
tuuu..ada husband tolong wife beli tudung.. kali ni lebih sistematik sebab beratur.. tak macam sebelum ni, berebut.. ni lebih tenang aman damai dan sejahtera.. wahh, gituuu..

yang budak baju biru tudung pink ngah dukung baby tu..anak buah aku..dak botak yang didukung tu Danish.. gigih Danish teman mommy dan mama dia..

masa ni aku ngah QC check kat tepi dinding.. sementara usha orang ngah Q nak amik dan bayar.. aku dah setel 1st round.. lenguh gak la kaki..


ni barisan yang beratur untuk membayar.. phewww

even penat..sakit kaki, sakit pinggang sebab mendukung dak Danish sentiasa..aku puas.. kalau dah minat, tak boleh kata apa la kann..keselurhannya, kami semua beratur 2kali..kekeke.. nak cukupkan order punye pasal kan.. kenala jaga pelanggan beb..


hurmm, tadi macam ada yang nak beli tudung AJ dengan aku.. nanti aku update apa yang latest untuk festival kat PICC nanti ye.. insyaAllah esok aku bagitau.. mana tau ada yang nak beli..stay tuned ya!!

8 comments:

  1. kak, bestnyaaa! maaf tanya kak, akk jual bape?

    ReplyDelete
  2. Fuhh...ramai betul peminat aidijuma ye..

    ReplyDelete
  3. Dulu akk pun giler AJ..ada AJ yg akk xpakai lagi..uhuk

    ReplyDelete
  4. wahhh sampai mcm ni sekali penangan adijuma!

    ReplyDelete
  5. mana gmbr tudung yg berjaya dirembat...nak tgk..hee

    ReplyDelete
  6. kena beratur ke?
    tu ari pegi lengang xde orang pun
    ker bermusim?

    ReplyDelete
  7. Wah...bestnyer...nk2..cepatlah upload smntara ada peruntukan ni..hehe

    ReplyDelete
  8. X berapa dh mint tudung skrng.. lg2 bawal.. malas sungguh nk mengosok.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com