Oct 13, 2014

Alert hemak-hemak semua

Assalamualaikum wbt..

saja nak share untuk yang belum tau dan nak tau..













Plss spread to others..TQ

notakecik : ginila peel aku skang..dah hemak² sangat..suka nawwww survey ekspo..

15 comments:

  1. harusssss pegii..mmg tunggu baby expo nie..hehe

    ReplyDelete
  2. Time ekspo boleh beli dgn harga murah...tp kene tahan bergasak dgn ramai org ;)

    ReplyDelete
  3. tq info..

    memang suka kalau ada expo bby2 ni..

    salam perkenalan..jom singgah blog saya..;-)

    ReplyDelete
  4. Wahhh best ni..mmg akak tunggu2..

    ReplyDelete
  5. Ewah2...smngt ye..cik mah g skali je dulu masa pregnant..skrng ni mlas nk g..xtau nk cari ape..hehe

    ReplyDelete
  6. TQ Info. dari pendapat awak yg sudah mempunya Danish, ok atau tidak jika membeli di expo ni berbanding beli di pasaraya biasa?

    ReplyDelete
  7. Good info MizzTina. tp tak dapat la nak g expo nih kot. skrg dah sarat tgu time aje nk meletop. pastu proses berpantang~~~

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing..walaupon iols jarang2 pegi ekspo.. tak suka bersesak2 kaedahnya... tp macam nak pergi la yg kat mid valley tu

    ReplyDelete
  9. tq kak. memang tgh mencari baby fair ujung tahun hehehehe. Ada punnnn

    ReplyDelete
  10. ala...jeles nyer...lau der wat ktn kan siyok..bleh gak cuci2 mata....

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum tina. sekali je pernah masuk expo. maybe adam besar sikit atau dah ada carrier senang la nak angkut pergi expo. bersesak sana. hihiiii thanks for info ~~~

    ReplyDelete
  12. Salam. Hee ekspo ibu & anak yang menarik.

    ReplyDelete
  13. amboi...byknye expo jualan barangan utk bayi..huhuuu.... InshaAllah akan gi salah satu yg berhampiran kediaman, hahahaha... tq Mizz Tina..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com