Oct 30, 2014

Bola Sepak Akhir

Assalamualaikum wbt...

kisahnya, pagi tadi masa otw g keje, aku dengar lagu ale ale luaskan kuasamu Johor..semalam dengar lagu tok gajah.. lagu tok gajah tu siyes aku suka sebab intronya budak kecik yang nyanyi.. alorrrr, omey angat!!

Sabtu ni Final Piala Malaysia kan.. ramai tauuu.. JDT vs Pahang..rasanya sebelum ni pernah jumpa gak, tak pasti piala apa.. untuk pengetahuan, aku orang Johor..husband orang Pahang.. makna kata, ISTERI VS SUAMI la nanti..wakakaka.. 

tapi kannn, aku tak minat bola..so aku tak sokong mana².. aku tak kenal pun pemain JDT kecuali yang dah memang pemes.. tapi biasala, husband aku suka bahan aku.. aku malas layan.. blerghhhh

tapi untuk pengetahuan korang, masa aku sekolah menengah aku, aku adalah peminat fanatik TEAM SELANGOR... wakaka.. orang Johor layan team Selangor.. ko mampooo?? aku kenal semua pemain team Selangor.. siap tampal poster diorg kat bilik.. lengkap dengan biodata masing².. ko hade?? pastu kena bahan dengan arwah Abah aku.. sikit² aku terpaksa buang minat tu.. miahaha.. 

ok..ok..bila cakap pasal team JDT, mesti ramai yang akan bahan..even aku sendiri dulu selalu kena bahan.. padahal aku tak tau pape.. kenkadang disebabkan buruk akhlak seorang peminat fanatik JDT, terus semua kena cop buruk.. ala, normal la tu.. orang kita memang suka nampak yang buruk tu..aku sendiri pun.. taksub sangat dengan team, gitula jadinya.. 

ada la orang kata, masa kalah ko keji..masa menang ko puji.. aku?? kalah ke, menang ke..aku tak kata apa pun.. okla..malas cakap banyak..yang penting Sabtu nanti aku nak amik exam.. pasal bola, aku tunggu result je.. jadi, tak ada la gaduh dengan husband.. hahahaha...

PASAL BOLA PUN NAK GADUH..tahpape..okbye

9 comments:

  1. Sue x minat bola. Hubby pun sama :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha...aku br kutuk fan JDT td .. kuang kuang ...
    JDT penah jumpa pahang dlm Piala FA time tu aku pi
    tp kali ni namo pi .... takut .....xtreme sgt

    ReplyDelete
  3. xminat boleh..tp kalau pahang menang aiii isi sukeeee..hehe

    ReplyDelete
  4. first time pagi tadi dengar lagu pahang yang bebudak nyanyi tu..huhu

    ReplyDelete
  5. x untung gaduh psl bola kan..hehe

    ReplyDelete
  6. kite tunggu keputusan bola malam ni sebab nak tau esok cuti ke tak. hohohoo sebab tu je, :D tapi, katanya menang ke kalah ke memang tak de cuti. huhuu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com