Oct 2, 2014

Daftar dan dapat sampel percuma dari Drypers

Assalamualaikum wbt..

Patutnya semalam up entry ni..tapi sebab aku bz dan hari ni pun petang baru free, update la walau lambat.. tapi update pasal minyak boleh lak kannn...hahaha..

Semalam dapat sampul ada tertera logo Drypers kat situ.. yeay!! sample pampers dah dapat.. memula ingatkan tak dapat sebab sebelum ni cuma dapat beg comel je.. tak lama kemudian pihak Drypers ada anta emel, sedang dalam proses katanya..

taraaaa..dapatla 4 keping.. TQ Drypers..

puas suh Danish senyum dan buat peace..dia langsung tak nak layan... LOL

ok..hari tu ada yang tanya macam mana nak dapat beg comel tu kan.. sebenarnya sekali la dengan sampel percuma ni.. kalau korang preggy, ada baby, ada anak besar sikit..boleh daftar ye.. meh aku ajar kalau sesape tak tau..

Pertamanya, masuk web Drypers Malaysia.. klik SINI..
Klik kat Nak Sampel Percuma (yang aku petakkan merah tu)


ni korang kena pilih nak Drypers yang macam mana.. aku pilih Wee Wee Dry.. kalau belum bersalin, pilihla newborn.. kalau nak selamat, pilih saiz S sebab sampel ni lambat dapatnya..


Pastu pilih la ko nak saiz Drypers yang mana.. ingat ye, dapat lambat..


bila korang dah proceed dengan TERUSKAN..akan ada pendaftaran ni.. daftar je la.. daftar berdasarkan keadaan ko skang.. maksudnya kalau sedang mengandung lain, baby lain, kanak-kanak lain.. jangan lak belum bersalin korang pilih baby, kang kena letak nama anak dan tarikh lahir tak tau pulak..

ok..jelas tak korang semua? kalau dah jelas..sila la daftar ye.. aku ngah kumpul point ni.. saja la suka² kan.. sesejak ada anak ni cuma fikir keperluan anak je.. okla, selamat mendaftar uols..

6 comments:

  1. Yeayy!!..qisya mmg pakai drypers..boleh la try2..;)

    Walker fisher price xde lock so mmg laju je xleh control..kite kene control sendri..hehe..tp ade walker brand lain lebih kurang rege fisher price yg boleh control speed..hehe

    ReplyDelete
  2. Yayy nak apply jugak lah kak.

    Haritu kite apply dapat bag je. Takde plak sample. Haihh ni nak marah ni ehehehhe

    ReplyDelete
  3. monik...smlm bru dpt sample drypers pants...zappp...terus pakai...nnti raisa letak entry tue...hee3...
    besh3..

    ReplyDelete
  4. owh kene kumpul point ya. mmg marvellous la dia buat camni.

    ReplyDelete
  5. asek terbuang plastik pampers je ...
    pastu skrg ni nk kumpul tang mana dah ... kena branak lagi sorg la klu nk kumpul point ..
    icha dah free diapers 100% dah ....

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com