Oct 30, 2014

Jalan-jalan | Primaland Resort & Convention Centre Hotel Reviews, Port Dickson‎

Assalamualaikum wbt..

Aher..her..her..serba serbi salah nak cerita kat blog sebenarnya ni..

aku sambung cuti sebenarnya ikut husband pegi kursus..haaaa, gitewwww miangnya... husband aku la, racun baekkkk.. memula memang tak nak ikut, siap dah hantar dia g opis lagik.. pastu asek la kabor, "bestnya Danish kalau Danish ikut ayah.." tak tergugat ke iman dan nafsu ko??

kursus tu bertempat kat...baca je la tajuk tu, haaa..kat situ la.. panjang pulak aku nak taip.. malas kann.. tapi tidak la totally sponsored by.. kami tambah la duit.. makan pun sendiri.. peserta kursus je dapat makan free..

memula buka pintu bilik tu, rasa nak tercabut bijik mata.. humangaihhh, besar betul bilik.. katil sampai 3.. kami memang la bertiga, tapi dah sah² Danish tidur dengan aku.. meh lanje gambar sikit..

katil tu dia yang punya..erkkk

2 katil single
seeeee..ada 3katil kann.. *mahap bersepah, dah nak check out punnn*

tu pintu masuk.. 
ruang tengok tv..tapi aku pusingkan tv tu, tengok dari atas katil je.. diva sangat!!

ruang ni sebelah ruang tengok tv.. 
gambar bilik air tak ada.. tak selera lak aku nak amik gambar pastu up kat entry..wakaka.. bukan kotor, tapi tak suka.. ehh, dinding bilik air tak bersih la.. berlumut.. hurmmm.. mahap la ye..

gambar² waterpark pun tak ada.. masa turun tak bawa enpon pulak.. not bad la waterpark dia..

dan rupenya, ni dulu adalah Tiara Beach Resort.. hahaha..kesian aku tak tau... tukar jadi Primaland Resort pulakk.. satu lagi tak best, lift ada dua, tapi satu rosak.. jauh nak menapak.. ikut tangga je la.. jenuh woii dukung anak sambil naik tangga.. 

ni bukan review, saje nak kabor aku cuti lelama pegi mana.. miahahaha..

9 comments:

  1. tiara beach resort...penah g masa family day anjuran pusat timang zara dolu...dia kecik lagi time tu..best gak laa..cuma tpt mkn x best...bilik pon so so jaa...xtau laa sejak tukaq nama nie dah ok ke x...ape kes bwk danish...x dpt laa mommy & dedi nak hanimun..kekekeke..

    ReplyDelete
  2. penah pi sekali je ... pas ade kes kat spital kakak ipo aku yg ade cacing ape tah masuk dlm darah sbb dari kolam renang yg ade pasir ke hape tah .... trs aku tkt nk pi hahahaha

    ReplyDelete
  3. belum pernah stay sini kalau ke PD...tapi katil sampai 3 tu syiok la..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum tina, bestnya Danish pergi holiday... Adam nak ikut...

    ReplyDelete
  5. bilik dah cun dah..sampai tiga katil..sekali bilik air fail!! adoiii itu benda plg penting kalau nak cari hotel :)

    ReplyDelete
  6. hotel ni dah seakan2 hotel seri malaysia port dickson la..

    ReplyDelete
  7. maybe sbb tu bilik bukan under Prima kot sbb tu kotor ..masa akak pegi dulu alhamdulillah pergi dulu ok je

    ReplyDelete
  8. ececehhh. terus cair bila ayah danish pujuk. kehkehkeh :D elok lah tu kak bercuti. bukan selaluuuu ponnn kannn. hihii

    nampak sangat dah lama tak berblogwalking. banyak sangat cerita tertinggal. hukhuk

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com