Oct 29, 2014

Kembali

Assalamualaikum wbt..

i'm backkkkk... *pengsan*

aku baru masuk keje hari ni.. seminggu cuti, aku rasa macam lost track.. datang keje blurr.. drive tadi pun blurr.. nasib baik aku ingat nak anta anak g taska.. 

ramai tanya aku pegi mana.. aku bercuti.. company bagi cuti.. anak meragam.. ikut husband g kursus *syhhhhh*.. ehhh, banyak pulak..

aku bukan cuti ilekkk kat rumah.. sakit² badan ni..

btw, banyak benda nak cerita.. siap yang ada dalam draft dan aku lupa nak publish..

sekarang ni cuma bagi aku masa jenjalan kat "rumah" korang.. kalau rajin, aku komen entry² korang yang aku belum baca.. kalau malas, aku komen latest entry je.. dah ada beberapa blog yang aku ngah rajin komen.. kak ha, ewan, nas..hah, baru 3 blog?? 

okbye..

8 comments:

  1. jemput ke blog sy juga ye... hihi :)

    ReplyDelete
  2. kak cpt update nanti tkut lupa nak cerita hehe..welcome kak :)

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambung tugas..hehe ;-)

    ReplyDelete
  4. Tarik nafas pelan-pelan dan mulakan langkah dengan bergaya... :)

    ReplyDelete
  5. yeah.. dia dah kembali... selamat kembali dr cuti yang panjang hehehe e

    ReplyDelete
  6. cuti pjg bila nk start masuk kerja balik terasa kemalasan hihi

    ReplyDelete
  7. Saya ada jual Jeruk Pelam Asam Boi Banjir untuk sekitar Seri Hartamas, Bukit Kiara, Mutiara Damansara, Manjalara, Gombak dan Kuala Lumpur

    Jeruk Pelam Asam Boi Banjir ini dibuat dengan penuh citarasa. Anda pasti berselera, Dijamin Bersih & Halal. Saya mempunyai stok buah pelam/ mangga muda yang segar dari ladang dibuat mengikut tempahan semasa.

    Ada 2 saiz bekas :

    Saiz kecil - RM 5.00
    Saiz Besar - RM 10.00
    Saiz ikut kilo bagi majlis 15.00
    Beli banyak ada diskaun lagi.

    ★ boleh request tahap kepedasan★
    - Extra pedas
    - Sederhana pedas
    - Kurang pedas

    Hubungi saya @ sms @ Whatsapp : Kak Nor 0173837039
    Saya suka berhubung whatsapp untuk tempahan segera.

    Penghantaran adalah percuma bagi tempat yang dinyatakan.Selain daripada itu dikenakan bayaran penghantaran.

    ReplyDelete
  8. eh ada promo jerukasam kat atas ni la... my area dulu ni, hehehhee kalau kat sana dah lama I mengorder tau. maaf lari tajuk.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com