Oct 18, 2014

Mencandat tudung AIDIJUMA

Assalamualaikum wbt..

kan dah kabor semalam, hari ni AIDIJUMA ada release 7 design baru dan kuarkan semula 1 design lama.. hari ni kakak aku gigih la mencandat sotong tudung kat CS.. gigih jugakla usung dak Danish tu.. adui dui dui.. bertabah la anak omak..

Alhamdulillah hampir semua tempahan dari "pelanggan" dapat dibeli.. aku dah rasa sebelum ni weyhh, sangat rakus.. macam pirana.. aku dah la halus, kena sekeh kepala terus sengat benget tudung aku.. terlajak candat namanya tu kak oi.. 

pasni insyaAllah kalau semakin ramai yang order, aku akan buka tempahan thru blog dan IG.. tolong kawan yang mana tak dapat mencandat tudung tu.. upah pun tak ada la mahal mana.. dan jangan risau, tiada istilah jualan kombo.. so, boleh beli selai selai..

itu la akak aku..dia la pirana, dia la QC, dia la bibik..ehhh.. sian anak aku..kekeke

sesi QC..

hasilnyaaaaaaaaaaaaa....
sumber gambar dari akak aku..sempat lagik wassap.. husband dia la tukang snap.. ehh, kat sana bukan je jadi pirana, malah boleh jadi pengemis ye.. percayala.. yela, bila tudung yang kita nak tu tak cukup stok, ko akan mengemis kat orang lain yang terlebih teliti QCnya, so dia akan reject.. maka, ko dapat la tudung tu.. kekdahnyaaaa..

esok kabornya nak sambung mencandat.. aku?? ngah fikir dulu.. 

12 comments:

  1. cantik2 designnya. sayang saya tak pakai dah tudung bawal ni.

    ReplyDelete
  2. rajin lah hai mencandat tudung hihi..caiyokk!!caiyok!!

    ReplyDelete
  3. rajin lah hai mencandat tudung hihi..caiyokk!!caiyok!!

    ReplyDelete
  4. wahhh candat baik punyer... orag yg jiwa kental jer boleh buat ni, respect! Kalau I, mmg I order with uols jer, tak mampu nk bersaing hohoho.

    ReplyDelete
  5. danish pn rajin mncandat gak huhuhu..gigihnyerrr

    ReplyDelete
  6. Eh jual aidijuma ke? Sila buat ig online ke apa ke,pleasee..i peminat tudung aidijuma ok..:))))

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...klo tau tina gi akk nak kirim. Suka aidijuma jugak ☺

    ReplyDelete
  8. gigihnye tina dgn baby kecik lg..
    pasni boleh kirim ngn tina je ye..

    ReplyDelete
  9. hahah mencandat x menahan tu... mmg gigih tgk kalau yg pg beli masa ramai org ni .. macam² kerenah ada ...

    ReplyDelete
  10. Tina..xsempat nk mesej hr tu..ada yg lebih x??hehe

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com