Oct 4, 2014

Mood Raya

Assalamualaikum wbt..

Esok raya ye.. aku tak balik kampung.. husband keje.. raya di perantauan je la kekdahnya *perantauan la sangat*

duk umah membelek anak.. plan nak masak apa esok.. kononnya nak masak rendang ayam, kuah kacang, nasi impit.. tapi tengokla sebab rasa macam nak jenjalan.. lama kami 3 beranak tak jejalan.. takat shopping tu je la.. last pun raya puasa lepas, g PD..

Semalam ada dapat voucher dari company..boleh la shopping barang anak..murah rezeki Danish.. 

ada sesape buat korban ke tahun ni? jangan kesian pulak tengok lembu tu kena sembelih ye.. aku plan nak buat tahun depan.. wahhh, tahun ni pun belum habis raya sebok tahun depan kan..wakaka..

kepada semua, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..hati² balik kampung ye..

4 comments:

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com