Oct 7, 2014

Niat Jahat

Assalamualaikum wbt..



Terkejut beruk aku tengok benda ni..sengal gak la..



adoi, gambar eksiden lak dengan column..lantak la, saje nak bagi jelas..


miahaha..aku ni dah lama giler tak up entry resepi..tetibe ada google ramuan nasi kangkang.. keji sangat niat tu.. geli beb, geli!!! nampak sangat ada niat jahat nak menasikangkangkan orang.. kawan syaitan.. bahana betul la manusia ni.. aku ni jahat, tapi tak ada la perangai keji nak buat nasi kangkang pastu siap kongsi ramuan lagi.. okla, nak sambung gelak.. zaman serba canggih pun perangai masih kuno.. dasarr!!!

15 comments:

  1. Akk ada tgok preview nasi kangkang kat astro..ish..buat apa la buat cerita camgini..geli akk tgok..siot je..huhu

    ReplyDelete
  2. astaghfirullahalazim...tak cium bau syurga org yg buat mcm tu..nauzubillah...jgnlah gunakan amalan syirik kot nak goda suami pun..

    ReplyDelete
  3. eh ada ke org nk cr bnda cenggitu.bengong nya!

    ReplyDelete
  4. haiyooooooo..masalahnye itu yg paling atas lak tuh..

    ReplyDelete
  5. Hahaha, macam mana lah dia boleh terjumpa resepi tu kat sini.
    Menyeramkan pun adaa...

    ReplyDelete
  6. erkkkk sesuatuuu sgt tuuu heheheeheh

    ReplyDelete
  7. ada ek org kongsi resepi nasi kangkang dlm blog .. hebat betui ... jln pintas ke neraka tu

    ReplyDelete
  8. apo la benda camtu pun nak share.. ish tapi bila benda dah ada mesti sebenarnya ada permintaan.

    ReplyDelete
  9. pageview 5 tu... ramai jgk yg mencari ramuannya tu ye...
    kalau nak husnuzon, mungkin dia rasa sedara dia ada terkena, maka dia google la apa yg ada dalam nasi tu sbnrnya..

    ReplyDelete
  10. ooooooiii dasar sangat yang nak tau tu kan.. hahahaa apo la.

    ReplyDelete
  11. hahahahaha ape benda la benda camtu pon nak cari adoyai kotor betul

    ReplyDelete
  12. Bca tak cerita pasal jual ubat gugur janin online tu..
    Agaknya dema nilah duk searching..
    Ishk..

    ReplyDelete
  13. erkkk.. nauzubillah .. dah mcm xde resepi lain dah nak di googlenya...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com