Oct 7, 2014

Terapi mandi

Assalamualaikum wbt..


Bila aku nampak kat tv ke, sokabor ke..ada je itik dalam besen mandi baby kan.. aku kan suka terpengaruh, jadi aku beli gak sekeluarga itik untuk Danish..dengan harapan beliau duduk tenang melayan itik tika mandi..

Ahad lepas, aku dan husband teruja tengok itik² kunen, terus beli.. pastu aku try la buh dalam besen..


hah, beginila.. semua sekali ada 6ekor, tapi buh 4 je..
nampaknya Danish tak teruja langsung..danish hanya teruja dengan air.. dia tepuk² air tu..itik terhoyong hayang terkena ombak buatan Danish..ish..ish..kesiannnnn




notakecik : jangan sangka orang baik tu baik selamanya..bila datang perangai iblis dia, nahas..kawan boleh jadi lawan.. *duk satu dept tapi tak bertegur sapa*

7 comments:

  1. Sama la cam tipah kalau boleh berejam dalam tab tu, memagn berejam la dia berenang. TApi tipah still teruja tengok itik2 tu terhuyung hayang, sama naik ngna dia terhuyung hayng nak tangkap itik hihihi.

    ReplyDelete
  2. saya pon ada itik tu tapi cam dah tak jumpe la itik tu kat mana..huhu

    ReplyDelete
  3. hehe sama...ade itik ni pun dia x peduli

    ReplyDelete
  4. hehehehe.mak pak yang teruja.anak buat x tau je.hehe

    ReplyDelete
  5. aloh² comelnya ada itik.. ini macam mau xmoo bgn dr dlm kolam tu.. si danish..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com