Nov 24, 2014

Cutiiiiii je la ko ni

Assalamualaikum wbt..

Pheww..finally internet kat opis baru boleh..ok, nampak sangat bergantung tenet kat opis.. wakakaka.. 

3 hari beb aku cuti, Jumaat, Sabtu dan Ahad.. Danish tu entah angin apa, merengekkk je.. letak bawah tak nak.. nak berdukung je.. hemak memang pasrah.. sudahnya, Jumaat tu aku cuti.. siyesli, sejak ada anak, aku cutiiiii je memanjang.. tiap bulan woi aku cuti.. cuti pun habis begitu sajaaaaaa... 

well, kalau kena dengan orang yang faham, faham la beliau.. kalau kena yang tak faham, for sure dalam hati kutuk aku.. kite ni kadang² bukan suka² nak cuti.. kalau tak kerana anak, memang aku tak cuti.. hah, hari ni aku memang tak sihat..kepala ting tong semacam.. aku gagahkan jua pegi keje.. malam tadi tidur memang tak lena..dengan Danish yang tetiba ketawa mengekek sensorang, bila aku sergah, "hah, main dengan sape tu??", terus Danish diam.. banyak kali gak la Danish bangun.. 

cepatla bulan doblas, ujungggg..banyak sikit cuti company bagi.. 

ehhh, ada sape² pegi Karnival Upin Ipin?? Formula E?? MAHA 2014?? husband ada banyak tiket Formula E, tapi tak pegi.. anak kecik oit, kesiannn.. yang Upin Ipin lak, kemain sesak.. jauh parking,ada sampai ke Taman Cabaran, padahal event kat PICC.. hazab jugak la, mujur tak pegi even dan plan dengan akak aku.. kensel!! MAHA 2014 tu aku mampu lalu je la.. sudahnya kami ke IOI City Mall, tapi tak masuk.. lalu gak.. hahaha..

Hari cuti, gunakan sepenuhnya duk umah sambil gomol anak.. complete!!

eh..eh..terselit lak gambar dak Danish ni.. dia skang pandai pujuk, kalau mommy marah, lekas² pegang pipi mommy.. alahaiii, melting nak oiii..

okbye..

11 comments:

  1. Assalamualaikum tina. heee cuti la dapat habiskan masa bergomol dengan anak kan.. hihiii ehhh esok adam dah leh start makan. umi dia nervousssss hahahhaakkk ~~~

    ReplyDelete
  2. ye kami yg mak mak ni paham dik .. biasa la tu sementara anak besar .. mmg cuti abis sbb anak je ...

    ReplyDelete
  3. Danish saje je nak test power super duper mommy tu..hehe
    Nak tiket formula e :p

    ReplyDelete
  4. Karnival upin ipin sesak sgt..nasib la x p. Kalo x pengsan kot dgn nk handle 3 org ank.

    ReplyDelete
  5. mmbr ada pegi karnival upin ipin tue.. sesak sgt..

    ReplyDelete
  6. samo le kite nie haaa..cuti abis byk kearah anak..nak2 pulak keje comp cina..dpn2 mcm paham tp belakang mcm2 dikutuknye..haihhh..

    xgie pun..sobssss..teruk sgt keadaan kat sana..cancellllll..

    ReplyDelete
  7. Comel sgt danish tau..
    Ish klu jmpa ni mau akk penyek2 gomoi..haha

    ReplyDelete
  8. Comel sgt danish tau..
    Ish klu jmpa ni mau akk penyek2 gomoi..haha

    ReplyDelete
  9. kite cuti tengok wayang jelaaaa dengan husband . hye danishhh bulat mata comelll

    ReplyDelete
  10. IbuNoey hari tu plan nak pegi karnival upin ipin tapi cancel bila tgk dlm FB btapa sesaknya..tak sanggup nak berasak-asak dengan anak-anak..dan sudahnya,sama gak,bergomol dengan anak-anak..hihi..

    ReplyDelete
  11. demi anak... apapun omak ekau ni sanggup danish oi. eh I kalau kat malaysia memang takkan join la event2 ni semua...berpusu bersesak2. hahaha angkuh tak statement.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com