Nov 17, 2014

Haiwan peliharaan

Assalamualaikum wbt..

since bos tade, marila kite update banyak² sementara stok masih ada.. wahh, macam niaga pulak..

Dua hari cuti, habiskan sepenuh masa kat anak.. main, bergomol, gelak, bergaduh.. Danish tu pun tengah tak sedap badan.. semalam bawa la dia berurut.. barula sedap Danish tidur malam tadi.. kalau tak, asek merengek dan nak tidur kat riba je.. alahaiiiii...

malam tadi tak tau angin apa, tidur lambat.. biasa pas isyak dah tidur.. sebagai supermak, layan la dulu anak bujang.. bagi dia main puas².. aku pun terpaksa la jadi kanak-kanak juaaa... dah segala mak nenek menan Danish pun kuar..


nahhh..itula hewan peliharaan Danish..itik, lembu, harimau, kuda belang, zirafah..kucing pun ada, tak masuk dalam gambar pulak.. tapi engko ingat Danish heran?? sekor hewan pun dia tak kenan.. cuba ko bagi kunci, sudip, senduk, mangkuk, plastik, kertas, bakul kain, pampers..confirm dia duk diam..

kaki tu..kaki tu..selalu kena gigit.. hahaha!!! okbye..

banyak pulak gangguan hari ni..blerghhh

7 comments:

  1. Hahahaha..
    Comel sgt haiwan peliharaan danish..
    Tu sbb akk jarang beli mainan utk ank..
    Benda yg bkn mainan yg dia sibukkan..hahaha

    ReplyDelete
  2. comelnye haiwan2 tu ...best boleh main teka2 bunyi haiwan dgn danish.

    ReplyDelete
  3. comel nau semua haiwan2 tuh..ahahaha..samo le ngan mek nie haaaa..rasenye kalau lambakkan segala barang2 dapur n barang2 umah ke dieorg mesti dieorg la yg paling happy mcm dpt ferrari..kalau lambakkan toys wat xtau je..

    ReplyDelete
  4. hahahaha lain minatnya kak. mungkin umur dia tak suka hewan lagi kutt

    ReplyDelete
  5. biasa budak2 ..brg menan tu belambak mak pak beli ..asal pi kedai beli ... tp pinggan mangkuk mak ..sudu ke ape ke kat dpr tu semua jd menan ....

    ReplyDelete
  6. I rasa 80% rumah yg ada baby mesti ada itik tu.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com