Nov 25, 2014

Lady Driver

Assalamualaikum wbt..

Bila parking senget..
Bila drive terhuyung hayang..
Bila drive lambat macam siput..
Bila drive laju sangat macam the flash..
Bila makan jalan..
Bila potong que..
Bila gelojoh..
Bila gelabah..
Bila larut malam tara kuca ca.. ehh, salah..

Tu semuaaaaa tu, orang memang akan kata, "tu mesti pempuan yang bawa kereta"..

aku pun akui, kadang² betul..

satu lagi yang memang Lady Driver..
v
v
v
v
v
v
v
Pakai lipstick sambil drive..itu aku selalu buat.. *masa traffic light merah atau keadaan trafik terlalu perlahan 20km/j*


Sape lagi boleh buat macam tu?? Angkat tangan!!!



Eh satu lagi, pin tudung..muahahaha...

13 comments:

  1. Ahaha...x biasa buat..tp pernah tgk org buat..

    ReplyDelete
  2. hahahah .... aku penah buat tp sekali 2 je ..sbb aku tak pakai lipstik tp pakai bedak sbb kat rumah lmbt bgn ...

    ReplyDelete
  3. Xpenah buat pakai liptip smbl driving sbb gie opis muke togel xde makeup hanya eyeliner..itupun dh siap2 pakai dr umah..hehehe..

    ReplyDelete
  4. yg suka hon2 ni pun selalunya lady driver....oppsss

    ReplyDelete
  5. pnah tgk sorg amoi ni sambil drive pkai eyeliner.

    ReplyDelete
  6. tak semestinya ikut gender, ada je saya kenal suka hon2 ni lelaki. hahah

    ReplyDelete
  7. lady driver aka driver serba boleh haha

    ReplyDelete
  8. Hahaha...tapi tak semua lady driver mcm tu tau. So far akk tak pernah lagi pakai lipstick sambil drive.

    ReplyDelete
  9. kita selalu main hp je kak, kalau susah sgt nak type buat voice note je haha...

    ReplyDelete
  10. sepp sikit.. same la kite.. tp kite slalu main hp.. jarang skali nk makeup..kikiki

    ReplyDelete
  11. Akk wktu berenti kt trafik lite biasa jgk pkai lipstik...sllunya pgg hp baca wasap...huahua

    ReplyDelete
  12. apapun tak baik pakai lipstik masa drive.. takut nanti bibir tercium stereng terus macam tersalah suntik botox kekekeke

    ReplyDelete
  13. bab parking senget tue saya la hahahhaha... main parking ja jnji masuk petak... pakai lipstik tue tak la...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com