Nov 5, 2014

Lunch dari AGOODMAID

Assalamualaikum wbt..

Alorrrr, kan dah lupa nak up..sepatutnya tadi.. haishh.. senang ati dan perut sampai lupa terus.. wakakaka..

Sebelum ni aku duk usha je satu IG ni.. makanan nampak siyes best.. dan aku berjaya pengaruhi budak² opis.. hah, satu pencapaian yang baik sebab mereka terpedaya.. kekeke.. yela, kami ni kenkadang bosan dengan makanan kat kantin tu.. boring wooo.. sama jee.. bukan nak kutuk makanan, tapi menu langsung tak pelbagai..

so, oleh kerana opismate dah terpengaruh, Kak Azizah selaku orang yang selalu laparina bila nampak makanan, terus teruja nak order.. aku pun apa lagi, on je.. sebelum ni aku cuma order sorang², tapi order dalam hati je la..

ok..agoodmaid ni bukan biasa².. ada servis masak dan delivery terus ke depan muka korang.. ada je menu yang dia selalu up.. eg : Grilled Chicken set, soto ayam, set bubur nasi, spaghetti bella belly, baked macaroni cheese, potato salad, cream puff, mocha puff, muffin, nasi goreng ayam special, nasi paprik, kek batik, lasagna, baked potato,ehh..banyak lagi la..

Ni yang kitorang order lunch tadi.. 

Ok..ni aku bagi senarai menu yang lengkap dengan harga.. siyes sedap.. portion memang banyak dan ko memang kenyang makan.. ni aku screenshot dari Slurp je.. korang order thru Slurp pun boleh.. install la dulu dalam fon.. kat apps store atau play store.. tak pun,korang terjah instagram @agoodmaid







puas hati?? hehehe..cari je IG @agoodmaid order la makanan.. sebelum tu, diorg siap ada pakej seperaisss.. nak tau apa, tengok la sendiri..

okbye..

26 comments:

  1. Replies
    1. lembah klang, putrajaya, cyberjaya..banyak lg la..hehehe

      Delete
  2. yang I beriya belek menu satu persatu pe hal???? marah pulak tetiba hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..apa slhnya belek..pastu msk..

      Delete
  3. Replies
    1. area lembah klang, putrajaya n cyberjaya kak..

      Delete
  4. Terliuq tgk...mcm2 ada..servis mcm ni mmg sgt laku skrg ni kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl..org pun xyah kuar utk lunch..hehehe

      Delete
  5. semua nampak sedap...lenkali boleh order lagi..

    ReplyDelete
  6. akak suka usha kat Diet Delicious...sbb yg tu ikot kalori yg kita perlukan...penah usah agoodmaid gak...menarik!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum tina, ehh kita order ni la untuk potluck tu nanti nak? hehehe jimat masa pepagi kat dapur. kuikuiiii ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam sheila.. ehh, boleh sgt.. btl nk ke?

      Delete
  8. siap ada application sendiri. gile hebat. letak la alamat kedai sekali. boleh jugak nak pergi.

    ReplyDelete
  9. menariknya. kalaulah dekat sana dah lama kuorder nyummy nyummy

    ReplyDelete
  10. next nak order nasi paprik...next nak order chicken grill..next nak order lasagna..next nak order baked potato..necxt nak order cheese tart..next and next and next..fuhhhhhh..penat....TERBAEKKKK OK.....

    p/s :cik owner agoodmaid..sila ambik i jadi model u boleh :)

    ReplyDelete
  11. area mane ni???putrajaya boleh dlvry x???

    ReplyDelete
  12. sekarang nk makan tak susah dah. order je, macam2 ade. hehhee :D

    ReplyDelete
  13. salam kenal dik. Thanks for sharing ni. Nanti boleh share info ni dengan kawan2. Kalau kak anim berada di sekitar kawasan tu pun nanti nak cuba lah nanti. Nampak sedap! Sungguh teknologi canggih sekarang faktor kejayaan bisnes online sekarang. Semua hujung jari. Tekan tekan tekan....tup tup tup barang sampai depan pintu. Kak anim sangat berterima kasih kepada semua pencipta teknologi2 canggih ni. Bantu kak anim buat biz shaklee online walaupun menetap di luar negara. Syukur pada Allah :)

    ReplyDelete
  14. dasatnye skrg nk order mkn thru internet je kan ...
    dedulu yg delivery ni cuma piza ..kemudian up sikit ke fast food ...skrg ni yg cam ni pun ade ..hebat la

    ReplyDelete
  15. oh memang ade eh dlm dunia relaiti nim. ingat dulu masa kat kolej, wat presentation pasal nim. tak sangka dah jadi kenyataan dah.

    btw follow back kalu sudi. sy blogger baru ni. jalan2 cari idea nak tulis blog.

    http://kerusiburok.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com