Nov 4, 2014

Samseng

Assalamualaikum wbt..

Malas cakap banyak..aku pagi² dah menyirap tengok video budak yang belasah budak lain..

Tak pasti la kat sekolah ke hape.. tapi kalau sekolah, kesiannn.. mak bapak hantar korang dengan harapan jadi manusia,ni korang jadi setan.. *mahap kasar*..

sedap hati ko belasah anak orang tu kan.. waaahhh, kemain ringan kaki dan tangan tu ye.. tu besok kalau sampai lunyai budak tu ko kerjakan, pastu andai kata nyawa melayang..ko tanggung la dosa berat tu..

siyesli aku emo sangat².. aku tak boleh hadam dengan otak cetek budak yang sesuka hati belasah anak orang lain ni.. memang tak boleh hadam.. apa dosa besar budak tu kat dia ye agaknya??

dah alang² aku ngah marah ni..nak lepaskan gak la.. pagi tadi jauhhhh aku follow budak sekolah yang nek motor seiring sejalan dengan kawan dia..tak pakai helmet.. dah tu kat tetengah jalan... kakak ni menyerah je la follow korang, macam kakak escort PM pulak rasa..

kakak memang suka escort motor macam korang ni..
pastu pagi² masuk opis, aku dah menyirap..semalam tukar cpu aku..skang dapat yang tahpape.. aku cukup benci bila ada yang MEMANDAI-MANDAI usik pc aku.. aku benci!!! skang aku nak buat keje tak ada mood.. okbai

8 comments:

  1. Ohh..mmg spoil mood hari ni kalo pg2 lg dah bad mood kan..

    ReplyDelete
  2. sama la..seremmm i nak anta aiman duk asrama..dia dah la jenis lembut sket..(bkn patah ye..)..malang btl la mak bapak budak tu..ya Allah jauhi la anak² aku dari perangai macam ni....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum tina. hahaha bertabah jelah jadi escort ~~~

    ReplyDelete
  4. sabo je la ... hahaha
    nk anto anak aku pi kelas kerate la gini ....

    ReplyDelete
  5. pasal video tuh xtgk tp dgr je suara..xsanggup nak tgk sbb nnt kompom2 akan emo..en somi je tgk..ishhh, geram betulllllll bile ade video budak kene pukul/buli nie..

    ReplyDelete
  6. HAHA...SABAR KAK..BUDAK BUDAK SKRANG MEMANG XMKN DIAJAR XKENYANG DEK UNTUNG..BIADAP SUNGGUH

    ReplyDelete
  7. Tula..ada someone tagged akk kt fb..suka2 je dia pukul sepak terajang kawan2 dia..ko nk jd apa ni ek..ishhh

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com