Nov 11, 2014

Semua tak kena

Assalamualaikum wbt..

Bukan sejenis "attention seekers".. tapi bila mana setiap gerak geri dan peri laku kite orang perhati, amik peduli dan kemudian terus bagi tindak balas, -ve khususnya..i feel likeeeee, #kodahkenapa?

ehhh, kite bukan nak minta perhatian pun..SEBESAR ZARAH pun tak ada..tapi bila ada insan hati mulia yang suka stalk SELURUH KEHIDUPAN kite, kite rasa macam DIVA.. or maybe CLEOPATRA.. *hello there, plss go get ur life..TQ*

tapi tula..mereka tetap mereka.. kite buat baik ke..jahat ke..suam-suam kuku ke..mereka tetap berminat dengan apa yang kite buat.. paling best, akan banding beza dengan life dia yang KONONNYA PERFECT.. *tepuk tangan kuat-kuat*

#akuyangpakaikoyangpanas adalah sejenis hashtag yang aku terpaling suka.. tapi tak ada la letak kat gambar yang aku up dalam IG.. aku cuma suka je.. 

well, aku ni stalker gak.. jaga-jaga.. aku suka stalk life orang yang aku jengkel dengan dia..muahaha.. okbye

12 comments:

  1. Hehe.biasa ar tu sis.masalahnya kita tak kaco kehidupan ko..ko nk kacau kehidupan org bt apakan...#getyourlife giteww

    ReplyDelete
  2. Tula akak pun rimas bila ada orang nak stalk gerak geri kita..Tapi rasanya takde sapa kot nak stalk akak hehe...

    ReplyDelete
  3. Orang kata hashtag #akuyangpakaikoyangpanas tu wak doyok yg mula eh? betol ke?

    ReplyDelete
  4. hurmmm...kenapa tetibe mcm memahami sgt perasaan tuh..

    suke ngan ayat nak bezakan kon mcm die perfect..sbb skang nie tgh berhadapan ngan org mcm gini..

    ReplyDelete
  5. huhuhu bertabahlah tina, sue pun x suka kalo ada org yg baut mcm ni dlm life kita..lemas ok!

    ReplyDelete
  6. hmmm ko ni ramai yg minat ni dik ...
    pesal takde sape stalk aku ek ... huhu

    ReplyDelete
  7. orang yang tak suka kita la paling suka ambil tahu apa yang kita buat.. pelik kan? itulah keajaiban lagi benci lagi dia jadi prihatin hahahaha

    ReplyDelete
  8. wat lek wat peace jerk tina...lau duk mikir mau nya meroyan nnti ...
    dok giteww...

    ReplyDelete
  9. buat derk jer.. lelama penat la dorang tu.

    ReplyDelete
  10. cheery pun hadapi perkara yg sama ni.cheery rimas dengan stalker yg busybody...rimas smpai nk buat keje pun xde mood.semua serba xkena dimata dia..meluat aiih!!

    ReplyDelete
  11. Femes sgt kot sampai byk mata yg memerhati :-)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com