Dec 9, 2014

Alhamdulillah...yeay!!

Assalamualaikum wbt..

Sekian lama aku tak join GA.. bila join, murah rezeki pulak.. Alhamdulillah.. orang kata belum cuba belum tau, ye dak?? Hari tu join GA Mia Liana, dan aku tersenarai dalam 50 orang yang berjaya.. Alhamdulillah.. rezeki cuba²..

see...kak Mia sendiri datang "rumah" aku.. zup zap laju² aku pm details.. hehehe..

Terima kasih semuaaaaaaa dan tahniah kepada 49 yang lain yang berjaya tersenarai.. kita tunggu result lepas pakai Ephyra Skin Bar nanti ye.. skang dah comel, pasni double triple comel..haaaa, begitula perasannya aku..

8 comments:

  1. yeayyy..oppss terlebih pulak...Tahniah Tinn..:-)

    ReplyDelete
  2. tahniah ....

    pasni lawa le kulit die kan

    ReplyDelete
  3. tahniah ahkakkkk. lamanya tak join GA

    ReplyDelete
  4. untung ni kak tina. haha.. murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  5. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com