Dec 19, 2014

Betul ke bohong ni?

Assalamualaikum wbt..

Pagi-pagi check email, dapat mende ni....


tak nampak?? akak kasi besar sikit..


tak nampak lagi?? korang klik je la kat gambar..



waaaaa...pandai tau nak takutkan akak.. saje je ye.. ingat akak terpedaya?? dah la kabor emel akak menang 1juta pound.. pastu nak kasi takut akak nak delete akaun emel akak.. 

salam jumaat..bye..

14 comments:

  1. Pernah gak dpt ni ..ntah merepek2 je..adoihai..

    ReplyDelete
  2. Mcm2 kan..pernah gak dpt. Merepek2 betullah kan

    ReplyDelete
  3. Pernah dpt juga, then delete je email gini.

    ReplyDelete
  4. hehehehe buat tak tahu je kak. kadang2 deme ni, ishh.
    eka lagi la baru je menang mercedes hahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  5. Yahoo memang banyak emel merepek sahaja

    ReplyDelete
  6. selalu aku buat tatau je email cam ni ...... risau wei takut ter click ....

    ReplyDelete
  7. hahahah. macam macam sekarang ni :)

    ReplyDelete
  8. dh lama sesgt xbukak email yahoo..selalu gmail jer..

    ReplyDelete
  9. hihi nak gelak sat...kite pon slalu dapat kak....ngeee...tapi kompem a tak caya

    ReplyDelete
  10. kalau lah setiap email spam boleh claim duit kat gmail/yahoo kayo dah kite ni kahkah

    ReplyDelete
  11. hahaha best tu menang duit!

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
  12. Kiki..usik2 jumaat la tu kot.hahaha

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com