Dec 13, 2014

LAMPU

Assalamualaikum wbt..

Keluar rumah pukul 7 malam..hoh, maghrib² kuar kannn...ikut husband ke opis la.. saje je ikut, duk rumah boring... pastu sebenarnya ada agenda lain..wakaka.. keji betul perangai..

Husband keluar opis kul 10malam, ngam la tu dengan plan minit akhir aku konon nak tengok lampu.. bukan main lagi.. kan start malam tadi ada Light And Motion Putrajaya (LAMPU).. aku ni kengkonon nak tengok la.. bawa dak Danish tu, dia suka nau nau tengok cahaya..

ngam ke kul 10.30 malam, kami kuar.. terus tuju ke Presint 3, ikut Presint 18.. hoh, kemahen jammed teruk kat P18 tu.. buat la uturn, konon nak ikut belakang KBS.. ponnnnn sama.. sudahnya kabor ke husband, balik je la.. tengok je lampu kat rumah.. 1st night kan, of course la ramai umat..semua nak tengok..



Putrajaya Lighting Festival

aku pegi jammed teruk tu maybe sebab pegi lewat.. yela, event start kul 7.30, ko hentam datang kul 10.30 kannn..harusla dah ramai.. hahaha.. korang, pegila sana.. 

9 comments:

  1. waaahh.. bestnya.. bawak anak-anak mesti dorang teruja nanti

    ReplyDelete
  2. lain kali kene pegi awl lg la kot..
    kalo x blk saje2 tgk lampu jln xpon lmpu dlm rumah..
    hehek

    ReplyDelete
  3. Untungla dok dekat2 putrajaya boleh la tgk. Mcm2 event kat putrajaya yg best2.

    ReplyDelete
  4. malam ni enche husband kita nak bawak ke sini katanya... :))

    ReplyDelete
  5. hari cuti....confirm ler jammed terukkk

    ReplyDelete
  6. saya yg duk sini pn belum kesempatan nak pergi,, dah tau dah klu ada event pasti jem.. insha allah klu x hujan esok gagahkan jua diri ni pergi bawa anak2 tgk lampu hihii..

    ReplyDelete
  7. bawak qaleef besh nih.. suka lah die.. baru tau...mekaseh share.. :)

    ReplyDelete
  8. cantik2 gambar kalau tengok yang org share.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com