Dec 3, 2014

Melasak terbalik hamek situ

Assalamualaikum wbt..

berpeluh ketiak aku nengok anak bujang melasak kemain sekarang ni.. merata² dia pegi.. kemain laju pusingkan badan..

kusss semangat nengok budak ni..aku tinggal buka pagar, dah meniarap dalam car seat..

aim enbeg rupanya..bagus sangat..
ok..ok..sebelum ada yang kondem, aku terus terang.. aku tak buckle tali pinggang seat tu.. salah aku.. ye..ye.. bahaya.. ok..ok, tau.. malas nak explain sebab apa tak ikat.. 


aku pantau anak aku 200%.. insyaAllah tak ada apa².. doakan yang baik² sahaja untuk anak aku, aku dan suami.. jangan kata macam² sebab kata² tu doa.. =)

10 comments:

  1. Kenapa comel sgt kamu ni danish...comel bulat je..geram auntie nengok

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum tina.. ohhhh buasnya danish. hahahaha takpe i understood

    ReplyDelete
  3. anak kita, kalau kita dah jaga elok2, pedulikan apa orang kata. hihi

    ReplyDelete
  4. amboiiiii..melasak nau orangnye....moga sihat sntiasa

    ReplyDelete
  5. same la thaqif dok atas kete aim handbag saja...dapat phone or apa2 dia bkenan baru tak kacau...

    ReplyDelete
  6. biasa la tu .. ai pun tak buckle klu dkat2 .. alah kita yg jg dan pantau ....

    ReplyDelete
  7. hurmmm, tau xpe tina..kadang tuh ssh kan setiap kali mesti nak kene explain bagai2..padahal kite as mak je yg tau peel anak macam mana..xpe laaa, biaukan dema..janji kite tau apa yg dieorg xtau..

    ReplyDelete
  8. amboi danish..pantang nampak peluang..hehe..

    ReplyDelete
  9. uit!
    mamat ni.. gigit kang.. pusing 360 darjah bagai ye.. :)

    ReplyDelete
  10. somelnya danish nie... boolat sungguh

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com