Dec 15, 2014

Moga memberi kesan

Assalamualaikum wbt..

Rentetan tenteng GA yang aku join dan terpilih sebagai 50 blogger tu.. hari ni, dah selamat sampai pun EPHYRA SKIN BAR kat tangan aku.. 

siyesli muka aku memang spesis berminyak dan kusam dan hampeh gitu.. so, sementara umur belum masuk 3series (padahal tahun depan masuk 3 series dah), nak nampak muda sentiasa la kononnya.. harapnya dengan pakai Epyrha Skin Bar ni nanti bakal ada perubahan.. kalau positif, beloh teruskan.. haihhh, tazabar uolsss...


hoiii..anti-aging hoi...   pasni jangan terkejut kalau tengok aku menten sweet 18 ye.. hahahaha..








hurmm..ada pulak yang suggest suh draftkan semula entry lama.. hurmmm.. baiklah, kenangan tu kann.. yang dah delete sebanyak 334 tu, rasa menyesal lak tetibe.. hahaha



16 comments:

  1. okayh nnt sile review okayh..;)

    huiyooooo byknyeee..why why delete..

    ReplyDelete
  2. kahkahkah. i la tu yg suruh simpan draft tu. sebab eka pon buat bende yg sama. masa nak klik deleted tu ternampak draft. pe lagi lelaju klik draft ehehehehe

    semoga sentiasa mudaaaaa

    ReplyDelete
  3. Wah wah...makin gojes la nnt pn tina ye..

    ReplyDelete
  4. Wah..nnti review ye...xsempat nk join GA tu..

    ReplyDelete
  5. umur dah 30 nnt confirm nampak mcm 20 :-)

    ReplyDelete
  6. waaahh waahhh review jgntak reveiw nanti ... amik gambo sblm dan selepas

    ReplyDelete
  7. fewwit!!!!!!!! tu dia! makin cun la kawan kita ni...

    ReplyDelete
  8. good luck..nti berseri-seri mommy Danish :-)

    ReplyDelete
  9. wahh menang skin bar ephyra yer.. nnt review tau ... dulu akak minum produk ni mmg terbaik .... tp tu lah beli bila mampu .. x mapu tgk je ikut bajet bulan hahahaha.. klu ada skin bar ni blh cuba plak klu bgs..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum mak encek.. taniah.. kita sama2 la flawless guna ephyra ni. 'yeayyyy dah 3 hari try sabun ni, kesan dah nampak. hehehhe happy umi adam ni :))

    ReplyDelete
  11. produk terbaik idaman semua..amalkan tanpa was-was ya..tahniah

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mizz...mama pun dpt juga sabun ni...:)

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com