May 11, 2014

Setelah setahun

Assalamualaikum wbt..


Alhamdulillah syukur ya Allah.. macam-macam perasaan ada skang ni.. gembira, terharu, teruja, entah..banyak lagi la..

Setelah setahun melayar bahtera perkahwinan, macam-macam kami lalui.. asam garam hidup berumahtangga, gaduh manja, gurau senda, cubit cubit..dah biasa dah..

Terrrpaling buat aku teruja, status aku dah bertukar.. kalau sebelum ni cuma isteri kepada suami, skang mommy kepada putera tersayang.. indah sangat perasaan ni..

Tanggal 16/4/2014, aku selamat melahirkan khalifah kecil anugerah Ilahi.. juga merupakan hadiah terindah sempena anniversary kami yang pertama.. memang tak sangka sangat dah bergelar mommy ni.. tahap kesabaran pun kena tingkatkan.. phewww..

Hari tu ada yang suh aku update pasal bersalin.. memang banyak nak share.. tapi belum ada kesempatan.. dan belum dapat share gambar dak kecik kesayangan,husband kata nanti dulu... So,sabaq naaa..

Suami, terima kasih untuk segalanya.. selamat ulangtahun sayangggg..



Notakecik : ngantukkkk..btw, mahap banyak2 kalau laaaaaaama sangat tak update entry.. memang tak sempat plus line tenet kat kampung "cantekkk" sangat..
Read More

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com