Jan 6, 2015

Baru

Assalamualaikum wbt..

Hari ni baru start keje.. Seminggu gak la cuti.. rasa lembappppp je otak ni nak mula keje balik.. 

Weyhhh..tahun baru ni.. kena ada azam baru, kena semakin rajin kerja.. (katanyaaaa).. yang penting, blog aku sudah berwajah baru.. muahahahaha... ok, keji betul gelak macam tu.. tahun baru babe, semua kena baru.. 

selain blog baru, aku pun ada semangat baru nak update blog.. (insyaAllah).. kalau boleh tak nak blog terkubur juaaa.. 

ok..ok..nanti aku sambung.. macam banyakkkkkk je benda nak share kat korang selain nak merepek tanpa batas..

19 comments:

  1. ayu gitu header baru hihihihihi ... yeahhh.. selamat tahun baru... pink sentiasa di hati... hati manyak jambu mommy danish ni...

    ReplyDelete
  2. kakak sayam oi ! makin cantikkkk sehhhh blog. hihiiii
    lama x blogging dah sebenarnya. amik semangat akak sikit lahh. hihii :D

    ReplyDelete
  3. Cantik la blog tina...pink gitu...

    ReplyDelete
  4. kemain lagi belog pink gittew. hehehe. happy new year kak. stay cute :D

    ReplyDelete
  5. semoga istiqomah lah azam azam baru tu ye..huhu

    ReplyDelete
  6. Wahhh. Dah mula kerja.. biasala mula2 memang mood tak dtg lagi.. takpe.. janji enjoy =))

    www.dorsettpink.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. perghhhh..cantik woo layout baru blog ni....

    rase macam ayu2 gitu la...

    so ko takleh la nak kasar2 sangat tina lepas ni..

    ;p

    ReplyDelete
  8. Wahh..ceria!!
    Happy new year sis ;-)

    ReplyDelete
  9. wah..puashati sbb besar tmpt menulisnya..
    buat macamana ni tina, silalah beri tunjuk ajar.. hihi..

    ReplyDelete
  10. alaa jelesnyeee..ramai blog dah berwajah baru..blog fadh jgk kusam2 kambing..sobsss

    ReplyDelete
  11. cantik header tina. sape wat??
    nak tempah jugak.

    ReplyDelete
  12. aku suka ....comey dah sweet cam ko jg ....hehhe

    ReplyDelete
  13. KEMAS JE BLOG..BUAT SENDIRI KE?/CANTIK..

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru...blog pon dah semakin cantik

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru. RUmah pon cat baru.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com