Jan 12, 2015

Dah ngam

Assalamualaikum wbt..

Demi mengelakkan kemengantukan ni semakin bermaharajalela, elokla aku menaip. Siyes tak boleh bendung rasa mengantuk ni, nape tah.

Sabtu kan aku keje, tapi halfday sebab husband kena kerja petang pulak, so rotate la jaga dak Danish. Tapi tak jadi lak, tetiba husband ajak kuar. Ibarat mengantuk disorongkan bantal, aku on je. See, nampak sangat aku pantang diajak berjalan. 

Sebenarnya nak bawa anak jenjalan, itu la niat sebenar. Nak belikan dak Danish mainan katanya. Aku pernah bagitau husband, jangan duk manjakan anak sangat. Tapi husband kata biarla, tu je la yang tak ada loan, yang lain ada, rumah, kereta..etc..etc. Hahahahaha

Well, Danish sesejak ni memang dah ngam ho sangat dengan ayah dia. Ibarat kata biar mommy tak ada, jangan ayah yang tiada di depan mata kekdahnya. Sampaikan kadang² Danish akan menyebok time ayah dia drive. Pasrah je la mommy ni nak, tak apa asalkan Danish jangan nangis.



tak apa la Danish, mommy lagi suka awak rapat dengan ayah sebab mommy senang sikit nak buat keje..wakakaka..



notakecik : aku dah penat layan kerenah orang gila pangkat dan kedekut nak mampos sudahnya kepala kite dihenyak. selama ni aku diam, bertahun aku jadi kuli batak. aku tunggu masa dan waktu tu, aku luahkan semua. jangan ingat aku tak berani bersuara. apa pun, terima kasih sebab selalu jadikan aku target. dasar!!!

12 comments:

  1. Ank sue pun sama. Kalo daddy drive kete nk duduk kat seat driver...adoi la nak..

    ReplyDelete
  2. haah kan.
    senang sikit mommy nak gerak buat itu ini bila danish dgn ayahnya.. kalau tak, susah juga nak buat kerja..

    ReplyDelete
  3. hihihihih comel aje danish ni. Bila nak jumpa niiiii

    ReplyDelete
  4. Anak saya pun dua2 nya rapat dengan ayah..mudah kerja saya...hahahha..

    ReplyDelete
  5. Comel...bagus LA rapat dgn abah Dia senang nk wat keje rumah kan

    ReplyDelete
  6. salam..

    anak2 akak sume rapat dengan akak.. anak2 bujang semuanya.. cam no tu..

    ReplyDelete
  7. trend anak-anak boy kot sekarang ni.. anak say pun sama.. ayah nak drive sibuk nak duduk kat ayah 😅😅😅

    ReplyDelete
  8. This is Daddy Son. Heee... Tiba tiba rasa nak kawen lagi cepat.

    ReplyDelete
  9. comei je baby awk kat pangkuan ayah dia... kalu saya terbalik pula. anak2 rapat sangat dengan saya... tapi ok jg, nak buat kerja kat rumah mr.suami beralah..hihih

    ReplyDelete
  10. dah macam dak aish dengan abahnya la..nak masuk tandas pun tak bgi..suruh dok je depan mata dia..haru!!

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah seronok kan bila anak rapat ngan ayah....mak nya boleh berehat sikit...pasal outing tu sama ngan saya...masa ber2 je suka melepak kat umah...husband puas ngajak kluar...tapi bila da ada anak ni...nak kluar tu bebunga je...bahagia je tengok anak heppy tambah2 bila diorang dah boleh brjalan

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com