Jan 10, 2015

Dulu dan kini selepas gunakan Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum wbt..

Baca tajuk mesti semua boleh agak kan.. aku salah sorang blogger yang terpilih di antara 50 blogger untuk review Ephyra Skin Bar.. kembang kempis hidung bila dapat tau.. maklum la, lama tak join mana² GA..

Ok..ok..aku memang ada masalah kulit berminyak dan warna kulit tak sekata.. dengan lebam bawah mata lagi, aku rasa macam panda.. Pasal kulit berminyak ni, jangan cakap la..pastu kulit kusam macam makcik umur 60tahun.. aku kenkadang menyampah tengok muka sendiri..


1st day aku guna Ephyra Skin Bar ni, belum nampak sangat perbezaan.. tapi ada la perasan kat T zone ni dah kurang berminyak.. heyyy, minyak kat kulit muka aku ni kalau ko kikis boleh buat goreng ayam tau tak.. geli kannn.. sampaikan tisu adalah benda wajib aku bawa untuk lap muka, habisla mekap makkkkk.. 

Well, bila dari sehari ke sehari aku gigih pakai Ephyra Skin Bar ni, makin ketara perubahan.. minyak dah tak ada uolsss.. so, tak perlu lagi ada niat nak kikis minyak kat muka ni nak goreng ayam.. gumbira tidak terkata.. husband pernah gak tegur aku macam ada jeragat.. huihui..aku seram dengar perkataan tu..  jadi, pucuk dicita ulam mendatang la bila dapat Ephyra Skin Bar.. laju² aku apply kat muka, dengan harapan jeragat tidak bermaharajalela kat kulit muka dan warna kulit kembali sekata, nak nampak muda lagi la katakan.. memang la usia dah 30 tahun, tapi kalau boleh tak nak la nampak sangat.. nak maintain mudaaaaaaaa jewww..

dan paling best, ada opismet tegur..huwaaa, terharu.. *nangis tepi bucu katil*

"kak tina, nampak lain la muka skang..nampak glowing.."
"ehhh, nampak glossy la muka skang.."

haaa, begitula penangan Ephyra Skin Bar.. power tak power produk ni..


Kiri : ni aku dengan mak aku..kulit mak aku lagi cerah..dan cer tengok dahi jendol aku, berminyak kann..
Kanan : ni kira² 4bulan lepas bersalin.. lagi teruk muka aku.. beza giler kaler kulit aku dengan akak aku... 


ok..ni adalah hasil selepas aku guna Ephyra Skin Bar.. ekceli, segan gak nak buh gambor selfie sekembang sekentut ni..tapi demi nak membuktikan keberkesanan Ephyra Skin Bar ni, nahhhh aku bagi bukti..


pasan tak perubahan tu?? plss ignore muka budak sebelah tu..yg pakai baju merah tu adik bongsu aku.. 

beranikan diri selfie demi membuktikan kulit dah berubah.. ini aku langsung tak apply krim muka atau bedak.. memang kulit togel..

hah..yang ni adalah perubahan paling ketara.. 

hins..hins..kembang hidung bila ada gak yang perasan kulit muka aku nampak lain..wuwuwuwu.. skang ni aku tak kisah kalau keluar tanpa calit bedak sebab kulit dah cantik dan aku pun perasan yang kulit muka makin segar.. ada gak husband puji sikit..lagi laaaa kembang.. kekeke..terpaling best, TIADA LAGI KULIT KUSAM.. yeah!!


Terima kasih Ephyra!!!

Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

17 comments:

  1. assalamualaikum tina. wahhh berkesan sangat ni. taniah taniah.. semoga berjaya ke peringkat seterusnya. hihiiii sheila pun tak sempat nak review hahahahhaa

    ReplyDelete
  2. Satu sabun tu boleh tahan berapa lama?

    ReplyDelete
  3. Tahniah tina semakin cun melecun..lebih konfiden lagi2 dgn suami sendiri kan ;)

    ReplyDelete
  4. hmmm. glowing memang glowing. wah wah wahhh. :D
    dannnn, macam chubby sikit je akak. hihiihih

    ReplyDelete
  5. wah....kesan banyak gak tu kak..gudluck

    http://cammylia.blogspot.com/2015/01/review-ephyra-skin-bar.html

    ReplyDelete
  6. tahniah tina .. mmg ephyra ni berkesankan... berbaloi² menang giveaway

    ReplyDelete
  7. singgah sini, dari GA yang sama :)
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
  8. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mizz...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  11. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  12. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  13. mmg lepas pakai ni kulit nampak lain,
    mmg rugi saper tak mencuba epyhra nie.

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com