Jan 26, 2015

Kecewa berganda

Assalamualaikum wbt..

Pagi ni aku semangat nak beli tudung AJ kat online.. ni semua gara² kecewa di CS Seremban, kecewa jua di Blossom Box Store.. cakap pasal kecewa kat CS Seremban tu, malas nak cerita panjang.. cukupla aku bagitau, sangat luar biasa dia punya beratur panjang dan persengketaan yang berlaku kat sana..

Hamboihh, persengketaan kata kauuu.. well, aku sebenarnya tolong akak aku yang amik order dari customer.. memandangkan limit untuk beli adalah 2helai setiap design seorang, maka kami datang beramai².. bukan nak sesakkan Mydin, tapi nak beli untuk diri sendiri gak dan tolong kawan..

Sampai sana macam dah awal, tapi ada lagi yang awal.. meh la jamu mata dengan suasana kat sana dulu..

gambar bawah ni sebelum pintu Mydin Mall buka..elok sangat sebab beratur


pintu dah buka, orang tak ramai dan semuanya smooth..beratur elok² sambil tunggu CS buka


dah mula kecoh sebab ada orang potong que.. baru sampai terus dapat barisan depan..hamboihhh



ok, ni kat pintu kedai.. perlu ke serbu² macam tu.. aku mampu amik gambar je.. hahaha.. 



kerana kecewa..maka selpi la kami..

penyudahnya, kami ke Blossom Box Store.. sebab ada free tudung kalau beli dress atau skirt.. aku tak ada nak sangat, tapi akak aku nak beli dress tu.. sampai sana, saiz yang kakak aku nak tu tak ada.. kecewa lagi.. kahkahkah.. 

nak pujuk hati, ke Ikea la kami reramai.. saje cuci mata dan feeling rumah sendiri secantik itu.. kengkonon beli la 2 3 barang yang murah, time nak bayar tu bukan main panjang beratur... letak balik barang tu.. maka, balik la kami dengan tangan kosong dan penat amat.. kuar kul 8pagi, sampai umah kul 10malam.. hebat tak???

oh ye, beli kat online pun kecewa gak..sekelip mata sold out.. dah macam berebut SSC kat Jumpsac, Snuggbaby lak gayanya.. 

Kepada customer tetap kami, mohon ampun dan maaf.. kali ni sangat luar biasa dia punya sambutan.. kami sendiri tak dapat beli untuk pakai sendiri.. so, adil la kan.. sama² tak dapat.. hahaha.. okbye



notakecik : wanita, sila jaga sikit perangai tu..baran sekalipun, jangan mencarutrina kat public.. nak carut, dalam hati je.. malu aihhh orang laki tengok.. 

21 comments:

  1. huiyoooo..betul2 penangan haaa AJ..dh sama level ngan paridah dah..

    betul2 berganda kecewa haaaa..;)

    ReplyDelete
  2. X pe, ada la tu rezeki next time pulak^^

    ReplyDelete
  3. mak aii ramainya.. kalinya kita pun tak membeli.. kawan opis anak dia x sihat.. mmg yg kali ni x beli langsung huhuhuhuhu .. sedihlah jugak sbb berkenan yg biru cheetah tu.. xpelah xde rezeki ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, sm la..berkenan yg cheetah gak..tp apakan daya, xde rezeki..

      Delete
  4. kan, sedihnya datin juma kena produce lagi banyak laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, dgrnya next design DJ nk buat lebih..kite tunggu je la cane nt..

      Delete
  5. dhsyt btl..dh setanding fareeda ni sggup org tunggu...

    ReplyDelete
  6. bertabah betul macamni..
    pernah juga merasa beratur pepanjang mcmni masa nak beli samsung S4 (promosi celcom) dulu kat midvalley. end up, tak dapat beli dan terus pergi kedai samsung kat the garden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..akak pun kira bertabah gak wlu akhirnya kecewa..

      Delete
  7. Assalamualaikum tina. ahhaha mencarut pun ada? perghhh buat malu je oiii. bertabah la. nasib baik kita tak selit order kalau tak, frust nonggeng gak ni ekekkeeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam sheila..ye, carut pun ada.. malu dgr.. hehehe, skang xbrani nk amik order byk²..

      Delete
  8. nasib akk dah benti beli AJ sis..
    kalau tak akk pun giler meroyan jugak..
    tapi dalam hatila..hehehehe

    ReplyDelete
  9. ini hal perempuan sesama perempuan...saya tak nak masuk campur..hehe

    ReplyDelete
  10. mak aihhh memang panjang betul barisannya. kalau saya memag tak sanggup ah nak beratur kann. heheh
    jemput join segmen saya :D

    ReplyDelete
  11. Fuh.. memang tak lah nak beratur bagai sebab nak beli tudung.. ;)

    ReplyDelete
  12. ksiannya tina..
    kak nad nak wassap dah tina aritu, nak kirim jugak
    tp dalam masa yg sama kak nad pun ada beli online dr seller lain. tp yg biru tu kuota dia dah full. nak kirim kat tina tu yg biru tu la.. rupanya gini ye situasinya..ramai yg kecewa kan, beratur pjg2 tp tudung abes huhu...
    kak nad sempat beli yg merah ngan olive pinkish tu je.. biru xdpt huhu

    ReplyDelete
  13. dasat fenomena die ek ... huhuh

    ReplyDelete
  14. Tu dia..sampai ada yang mencarut sebab AJ ke??bahaya nih..heheheh

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com