Jan 7, 2015

Masuk 30

Assalamualaikum wbt..

Rentetan peristiwa beli ais krim dalam pasu bunga tu, sebelum beli ais krim berkenaan, aku ada beli busha untuk dak Danish kannn.. sedang elok membelek baju dan seluar, akak peniaga tegur aku..

"ehh, ni wife staf kat sini ye..?"

"hehe..ye..ye..macam mana tau?"

"tadi staf tu bawa baby ni, tu yang cam.."

ok..pastu sembang tanya baju, rompers, seluar, jumper, tight..tanya banyak² tapi beli sehelai je.. itupun nasib baik dia bagi harga staf.. husband yang staf, aku dapat harga murah.. best, boleh pegi lagi tiap² minggu..hahaha..

masa belek² busha, dak Danish memang tak duk diam.. gerammmmm je aku tengok.. pastu akak peniaga tegur aku.. perghhh, kembang kempis idung kembang aku ni..

"Muda lagi dah ada baby ye..bagus betul.."

aku terdiam..terkesima..muda hoi dia kata aku!!!

"akak..tahun ni saya dah masuk 30 tahun dah kak..xde istilah muda..hehehe.." (sengih kerang)

"laaa..tak nampak macam 30 pun dik.."

ko ghase??!! hahaha..yes..yes!! pasni aku boleh introduce Danish sebagai ADIK BONGSU.. wakaka.. muda hoi..muda..


ok..sambung berangan..bye

12 comments:

  1. Untungla muka awet muda..hehehe suami laaagi suka..

    ReplyDelete
  2. hahahaha best lah org badan badan kecik ni.xnmpk pon, saya ni belum 30, org dh kata sy 30.sedihh.hahaha

    ReplyDelete
  3. orang kecik molek ageless sungguh kan sis..untung sis.hehehehe

    ReplyDelete
  4. nak cakap gak untung lah badan kecit. hahaha

    ReplyDelete
  5. i can feel u..huntung kan kalau muke awet muda nie..hahaha..

    ReplyDelete
  6. ko kecik cam aku dik ... mmg org tgk kita kate muda lagi ... harhar

    ReplyDelete
  7. kak, i baru tahu apa itu Busha. kahkahkahaaaa

    ReplyDelete
  8. Memang bengang bile ade yang kata "muda sangat dah ade baby", walhal kite dah 30 tahun.. umur 30 baru sorang anak memang lambat gak progress tu.. sob sob (ni statrment merujuk pada diri sendiri ok)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum tina, oh mennnn. puji melambung. kembang tak hidung masa tu? hikhikk bestnya, danish still nampak cam adik daripada anak. ahhaha esok besar kang, orang ingat girlfriend boyfriend. hehehehhee

    ReplyDelete
  10. morning kakak oi. :D
    pehhh. untung gila awet muda ni. jeles ai. akak tau, ada orang ingat sy dah 28tahun kak. sobsob :(

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com