Feb 27, 2015

Cerita basi | CNY

Assalamualaikum wbt.. 

Tiap kali nak cerita pasal ni, aku lupa..tak pun aku tak sempat.. gitula kejadiannya.. CNY tu kan aku ke Taman Beijing (hah, aku baru tau nama taman tu), Sabtu kemudian aku ke kenduri kawen opismet.. Ipoh maliiii... tumpang kawan aku je sebab husband kerja dari pagi sampai malam.. pasghah.. tak apa la, yang penting Danish sangat behave.. cranky bila nak tidur, panas dan nak susu je.. good boy..

ehh, malas la cerita banyak, tak ada idea..



ohoiiii..fendeknya daku.. omey kan pengantin.. 

Zana dan Arecob..ni budak² opismet.. aku naik satu kete dengan yang tudung kuneng tu.. 

semoga bahagia Zana dan Arecob.. comel sangat hari tu.. esok majlis bertandang kat Nilai pulak.. zana minta aku datang.. takkan la nak datang lagi..huhuhu..


okla, aku blank giler ni..gambar pun tak ada watermark..bye..

10 comments:

  1. Assalamualaikum tina. ehhe kannn. biasa kenduri datang 1 tempat je. bila pergi 2 tempat jadi tak excited gitu. ekekkeeee. sheila CNY balik kg, mengulit adam aje. ahhahaha

    ReplyDelete
  2. comel2 pengantin..tp si kecik tuh lg comellll al opkosss..

    ReplyDelete
  3. kenduri kat ipoh boleh sampai inikan pulak kemduri kat nilai..lagi dekat ye tak... hehe

    ReplyDelete
  4. Assalam tina,
    waaaaaaaaaa
    pengantin tu tinggi bebenor yer uols :)

    ReplyDelete
  5. tinggi lampai pengantin..
    cantik!

    ReplyDelete
  6. Pengantin perempuan kalo lebih tinggi dr suami org kata murah rezeki..

    ReplyDelete
  7. Tak pendek la..pengantin tu yang tinggi..hehehhe

    ReplyDelete
  8. fendek2 pon comel kak. hihihiii
    tapi memang pengantin tuuu tinggi. kalah kite ni haa. :D

    ReplyDelete
  9. ternganga danish amek gamboo dengan pengantin tinggi lampai.hikhik...tapi tetap comel la danish ni...

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com