Feb 19, 2015

Jalan-jalan CNY | Putrajaya

Assalamualaikum wbt..

Mesti ramai balik kampung kannnn.. aku tak balik,tok laki kijo weyhh,duk umah je.. padahal dari semalam dah cuti.. hari ni la baru nak jenjalan.. tu pun sebab puas dan tepu duk umah.. bila husband tanya nak ke mana,aku senang je cakap, Alamanda sebab ada aircond.. tak nak tempat panas.. diva sangat kan.. *lempang laju laju*

Masa lalu depan PICC,aku teringat satu kawasan kat area Presint 4 yang katanya dikekalkan sejal floria tahun lepas.. aku tak tau apa nama dia.. hahaha.. so,redah je la,mujur husband tak kisah.. sampai sana,kebetulan ada satu bas Putrajaya Sight Seeing nak keluar.. selamattt,kalau tak memang ramai la..

Teruja gila kot nak tengok sebab asek tengok orang update je kannn.. 



Muka dak Danish memang ketat sebab baru bangun tidur..l

Ni hah..memang kena la dengan Chinese New Year.. jangan tanya aku apa nama tempat ni.. tak dan nak tengok.. pastu gambar semua dalam enpon husband aku.. ni je yang dapat cilok.. 

Kalau nak pegi,korang pegi je kat presint 4.. kalau dari PICC, simpang kiri sebelum masjid besi tu.. pastu sebab macam tak ada pape dan tempat kecik,jalan la lagiiii.. Putrajaya lerr jugak..
Nahhh,ke munomen alaf baru pulak.. ajak dak Danish belajar Sejarah.. walau banyak kali daj pegi,tetap tak bosan sebab angin kuat feeling kat tepi pantai..hahaha..

Ok,sekian sahaja percutian kami 3 beranak.. okbye..



13 comments:

  1. 2,3 menjak ni asyik ke taman botani je,lps ni boleh g sini pulak. Good share.tq

    ReplyDelete
  2. Cantik pemandangan dkt kwsn tu...sue pun x blk kg. Dok umah je..

    ReplyDelete
  3. cuti ni saya balik kg isteri tapi kat KL la... so tak jem..hehehe

    ReplyDelete
  4. cuti ni tak ramai org kan kat situ?hehehe

    ReplyDelete
  5. at least berjalan la jugak tina..kami duk umah je..takat gie ikea sehari je pastu sambung duk umah balik..sobsss..

    ReplyDelete
  6. aku cuti mereput kat rumah je..hahaha..

    ReplyDelete
  7. aku tatatu pun tmpt yg ade tanglung bagai tu ... tak penah sampai klu monumen tu penah la pi tp port org beromen mls la nk pi .... ade je org kat situ buat mende tak elok ...kite plak bw ank kecik

    ReplyDelete
  8. Jalan2 jugak..asal tak terperuk kat rumah dah la..heheh

    ReplyDelete
  9. jalan le jugak walau g putrajaya jer. hihi

    ReplyDelete
  10. Hi...

    Salam kenal....

    X pe, dekat2 pun yg pntg dpt jln2 ngan family...

    ReplyDelete
  11. Taman Beijing kan ?? Nak pegi la :)

    ReplyDelete
  12. Wah...okeylah juga tu kan...ada gak nk beridah...menarik ni..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com