Feb 7, 2015

Main congkak

Assalamualaikum wbt..

Mommy main congkak dia, pun sebok nak mengacau main congkak.. nak kata reti main, memang tak la.. dah la salah masuk rumah..grrrrrrrr

cubaan kutip biji tu... tapi cuma berjaya kuis² je..

habis bersepah jadinya..

ni la aktiviti kami dua beranak kalau menemankan ayah dak Danish keje malam.. sama ada main congkak atau main scrabble.. dulu ada la sekali main carrom.. tapi dak Danish masukkan biji carrom dalam mulut, habis hitam mulut dia.. 

well, memang rutin setiap hari Jumaat adalah aktiviti wajib ke ofis husband.. kalau memang turn husband kena OT la.. memang husband akan hangkut kami.. katanya tak nak bagi Danish nangis.. tapi ok gak, peneman husband.. kesian keje sensorang...tu, siap bawa toto lagik.. 

3 comments:

  1. amboii... terer bak hangg.. hihihi.. comel je dia..

    ReplyDelete
  2. hebat danish..kecik2 main congkak...hihi...thaqif n ibu dia main kira2 1-10 jelah baru thaqif dok diam.kikiki

    ReplyDelete
  3. Dia tak makan ke buah congkak tu mizz?

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com