Feb 6, 2015

Menunggu dengan penuh sabar

Assalamualaikum wbt..

Dari tadi aku khusyuk mengadap entry lama.. kelakar gak rupanya aku ni kannnn *bluekkk*.. well, kepala otak aku memang gila sikit.. nanti dah bergaul dengan aku, tau la cane.. 

sebenarnya bukan je ngadap entry lama, tapi duk ulang track and trace kat web poslaju tu je la.. dari semalam membawak ke hari ni.. dah macam meroyan pulak gamaknya.. haihhhh, gigil jantung ni, bukan debar lagi dah.. wakakaka... aku rasa Sheila je paham perasaan ni.. LOL.. 

ni hah..asek ngadap benda ni je.. 



meh kasi teaser sikit barang apa yang aku duk tunggu dengan penuh debaran dah macam nak pegi final maharajalawak mega malam ni yang start kul 10 malam siaran langsung.. *merepek*

saje je tepek gambor kecik.. dari IG beliau.. maaf culik gambar.. 

nanti dah dapat dan dah pakai, aku buat review kaw kaw punye.. lama dah aku mengidam.. lama dah aku usha.. lama dah aku tahan napas.. lama dah aku tunggu..kehkehkeh..

sabar tina..sabarina..

18 comments:

  1. ooo alat yg utk kendong budak tu kan ... pe tah nama ... baby carrier ?? ye ke ... aku pun lupa dah

    ReplyDelete
  2. hihihih sama la macam kiteeeee. asyik nak track parcel je. hahahaaha. ssabar lah yeeee :D

    ReplyDelete
  3. saya datang melawat,, i follow u #1654,,, ooo carrier ye,,, saya pakai jap je coz anak tak suka,, berpeluh2 baju basah,, mungkin carrier saya kain dia guna material polister menyebabkan baby panas,,, kalau nak beli elok lah beli yang ada net atau kain coten,,

    ReplyDelete
  4. Ssc mmg mudah nk gendong anak. Yg penting hubby pun x komplen susah nak pakai. Anak selamat dlm gendongan.

    ReplyDelete
  5. saya paham perasaan akak dok ngadap tracking system tu..haha..baby carrier kah itu?

    ReplyDelete
  6. Wah...xlama dah tu....idaman hati kan..t review ek.

    ReplyDelete
  7. Nani semalam asyik dok bukak laman tuu. dok tunggu parcel tak sampai sampai. last last pukul lima semalam singgah jugak abang pos laju. hahaha ^^

    ReplyDelete
  8. ssc?
    nnt wat review tau! rege skali.. mana tau kak nad leh beli utk next baby ni :)

    ReplyDelete
  9. tunggu pos laju ker?? setiap beli barang online tu mesti akan rasa debarannya kan seolah2 tu hadiah jer...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum mami danish. awak dah dapat barang, debaran dah hilang kan? sheila belum lagiiiiii. hahahaha tak sabar nak dapat parcel, nak meroyan pakai ssc dengan korang masa gathering nanti. tungguuuuuuu :)

    ReplyDelete
  11. apa tu...?? macam menarik jer.. :)

    ReplyDelete
  12. Amboih...sampai je barang ni mesti melompat nih..hehehe

    ReplyDelete
  13. rezeki dak danish.. best nye.. best nye... danish punye mesti corak owl tu.. ceh teka je..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com