Feb 9, 2015

Nak update macam mana?

Assalamualaikum wbt..

Kalau ikutkan,banyak benda aku nak cerita.. pasal benda yang aku duk tunggu dari poslaju hari tu, pasal Danish, pasal resepi solid food Danish.. tapi tak menjadi nak update sebab tak ada pc.. monitor ada,cpu tade.. ni pun guna enpon..

Start hari ni aku dah kat dept lain.. blerghhhh,tukar lagi.. bosan la kena cecampak macam ni,sakit jiwa..bosan dengan soalam, "ehh,tukar sini pulak? Pasni g mana?".. nak aje aku jawab, "pegi jahanammm".. ok,kasar sangat tu..

Well,setakat ni ok la.. tak boleh suka sangat,tak boleh tak suka sangat.. 

Husband pesan, kerja la dengan ikhlas walau orang buat macam-macam kat kite.. hari ni kite susah,mana tau nanti ada kesenangan dan kebaikan... So dari situ aku fikir positif je.. buat apa nak fikir negatif,sakit hati even telinga panas orang duk perlekeh aku kena tendang sana sini.. 

So kesudahannya, aku tak dapat post entry best hari ni.. tadi katanya nak hantar cpu kul 8.30pagi, nak masuk 8.30malam bayang pun tak ada.. dangggg.. hampeh betul..

Okla,tak dapat nak bw kat blog korang, aku qada esok je la ye..😘😘

11 comments:

  1. Alahai, sian tina..x pelah kita fikir yg baik2 aje..

    ReplyDelete
  2. Sabar sabar. Ade hikmah di sebalik semua yang jadi ni. Kene kuat sabar okay :)

    ReplyDelete
  3. laaa kesiannye ko dik... tak pe la ... ade hikmah tu pasni mana tau lg best yg Allah bg kan ... bertabah la

    ReplyDelete
  4. Nak update blog pakai phone ni feel dia tak sama macam update blog guna laptop or PC. Susah nak taip kat touchscreen ni.

    ReplyDelete
  5. kalau tak de cpu ,tak dapat la buat kerja..habis tu goyang kaki je la..nak buat cemana..kan?/kalau saya pun tension kerja kalau kejap kena pi sana sini.susah nak sesuai kan diri..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum tina... sheila busy lately... dah susah nak BW, apatah lagi sekadar nak usha blog. aduiii ehhhh kita baru amik parcel neezaneedles tu. ekekkeeee. happy me :)

    ReplyDelete
  7. Takpe sis..inshaAllah..dugaan kita.mencari rezki..semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  8. sabor jelah kena campak cmtu..cheery pun kdg kdg selalu xpuas hati dengan keje sndiri tp fikirkan pepatah melayu ada ckp susah susah dulu senang senang kemudian hihi

    ReplyDelete
  9. nak pergi kerja .... cpu ada tapi pc takde... perumpamaannya sama macam nak pergi berperang, senapang ada tapi peluru takde...confirm kalah.

    ReplyDelete
  10. tak best hapdet thru phone. kena ada lappy atau PC jugak ye dak? baru best. Feel lain maaaa~

    takpelah kak, layan je ok.

    ReplyDelete
  11. salam tina. sabar yer. dugaan ni mcm2. insyallah nnt ada sinarnya..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com