Feb 10, 2015

Review : SSC Neezaneedles thorbaekkk

Assalamualaikum wbt..

Pc dah dapat,tapi tak dan nak update thru pc.. guna fon sudahhh walau banyak sangat typo.. huh,nyampah..

Hari tu masa buka slot,aku adalah di antara yang terpilih dari 454 orang yang berebut.. puas gak aku selalu usha ig @neezaneedles nak tengok progress *dasar gelojoh*.. last week dapat teaser,salah satunya ssc aku.. masa tu terus berkobar duk ngadap ig sis Neeza je.. Jumaat lepas gak dalam pada aku update kata tak sabar tu,dapat gak akhirnya..

Jumaat petang konon nak test drive,tapi tak sempat sebab kena ikut husband pegi opis.. Sabtu pun tak sempat test sebab keje,balik keje ikut husband pegi opis pulak.. tak apala, esok masih ada..

Ni la ssc tu.. temanya star wars.. daddy friendly.. so husband aku tak ada alasan untuk tak nak dukung Danish.. mihmihmih

Ahad tu test drive, memula Danish nangis.. aku try bawa jenjalan depan rumah.. acah acah dodoi..duk diam.. pastu try BW sambil jemur kain.. pass!! Sambil jemur kain, aku breastfeed Danish duk dalam ssc tu.. tidur sudahnya.. yay, 100% lulus..siyesli sangat selesa..

Ni dak Danish tengah tidur.. aku baru siap jemur kain masa ni.. best wooo

Petang lak aku try BW Danish keluar..jalan pegi umah akak aku je pun.. sangat behave dak Danish ni.. rasa nak geget je la..hahaha..

ok..kedudukan salah.. patutnya ke atas sikit.. patutla sakit pinggang.. 

kesimpulannya, aku sangat berpuas hati.. dan aku dah mula meroyan bila nampak ssc lain.. setakat ni aku sangat suka yang custom made.. sebab corak dia cencomel macam aku.. erkkk.. 

aku sangat rekomenkan korang untuk beli kat Neezaneedles.. selain Neezaneedles, Snuggbaby, Big Eyes Shop, Jumpsac, Tugeda pun sangat best.. tak ingat mana lagi.. ok, aku sangat happy.. selamat ber #babywearing untuk aku.. 



notakecik : baru nak biasakan diri.. tak apa, slowly Tina..ehh korang, jangan marah kalau tak singgah blog korang.. aku dalam proses belajar lagi ni kat dept baru.. sabaq naaa

7 comments:

  1. comel2..nampak selesa je dia kat dalam tu :)

    ReplyDelete
  2. Ssc mmg memudahkan kita nak buat kerja atau g jln2. Lps ni boleh kumpul semua ssc dari local maker..hehe...

    ReplyDelete
  3. Horay...seronokkan BW....cik mah pun suka..tp pkai boba je...

    ReplyDelete
  4. tina, danish nmpak selesa dok dlm tu..

    ReplyDelete
  5. harga die berape tu ..kot2 ade baby bleh le aku beli jugak ... nk simpan duit ni

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum tina. yeayyy dah test drive.. comelnya danish kat dalam tu. hehehe nanti jumpaaa~~~

    ReplyDelete
  7. bape rm tu tina..? syoknya tgk danish bf n tido dlm tu je..mesti selesa sgt tu..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com