Feb 7, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum wbt..

Hah, pasal shopping online aku memang laju..bhahahaha...



ok..meh aku terangkan.. CNY dah nak datang dah kan.. so pihak Nile.com.my baik hati buat Giveaway yang bernilai RM150.. perghhh, banyak gak tu.. so, meh nak share apa yang aku nak kalau aku menang dan dapat RM150 tu..


Men Casual Shirt - RM31.01




Tu diaaa, siap dah.. complete untuk aku, suami dan anak.. tapi aku punya lebih.. hahaha.. sebab macam cencomel pulak kasut tu aihhh..

Jumlah harga barang yang aku pilih RM62.20+RM31.01+RM23.5+RM32.10 = RM148.81 
okla tu, ngam ngam hooo je dekat ke RM150..

korang kalau spesis macam aku suka shopping online, meh join.. pegi terjah blog Lyssa Secret, kat situ dia bagitau macam mana nak join.. aku pernah sekali beli barang kat Nile.com.my ni, siyes best.. penghantaran memang pantas uolsss.. cepat join sebelum tarikh tutup!!!



notakecik : cuba cuba nasib apa salahnya kan.. kalau ada rezeki, ada la..

5 comments:

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com