Feb 7, 2015

Selayaknya menang

Assalamualaikum wbt..

malam tadi mesti ramai duk tengok Maharaja Lawak Mega 2014 kan.. aku tengok start kul 11 sebab sampai umah pun dekat kul 11.. tapi tak tengok sampai habis.. lepas turn Zero untuk persembahan kedua, terus masuk bilik.. terus buat andaian Zero mesti menang.. hahaha.. rupenya betul sangkaan aku..

bagi aku, memang layak menang.. walaupun ada 2 minggu persembahan Zero sangat "menyeramkan" dan tak lawak langsung, tapi diorg back up semula masa tema karoot komedia tu.. ♫Dalam seluar ada biawak.. dalam biawak ada seluar.. dalam seluar ada biawak.. biawak merangkak..hey, ini biawak baik heyyy♫♪.. hah, sape ingat?? gila berdekah aku tengok part biawak merangkak tu.. well done..

Zero usaha sungguh² dengan tak buat lawak perli orang..bahan orang.. sindir orang.. tiru orang.. yang itu aku suka instead lawak yang suka membahan orang, menganjing orang, bash orang etc..etc.. aku bukan peminat no.1 Zero, tapi berdasarkan apa aku tengok.. 

apa pun, tahniah Zero.. Sepahtu.. Nabil.. Shiro dan Bocey.. rezeki Zero yang asal dari keluarga susah.. tertunai la hasrat diorg nanti nak bawa orang tua pergi ke tanah suci.. Alhamdulillah.. 

ni kalau tak silap masa MLM 2013..masa ni diorang tersingkir rasanya..

2014..korang sampai final dan jadi juara.. syabas!!

3 comments:

  1. Memang lawak diaorang nih..muka pun dah lawak..heheh

    ReplyDelete
  2. oklah wpun tak konsisten sgt lawak dorang...tapi alhamdulillah tercapai hajat dorang nak support family..yg lain tu pon best jugak, next year masuk lagi sebab MLM ni best utk kita gelak2..

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com