Mar 4, 2015

Dua hari berturut, aku benci

Assalamualaikum wbt..

Aduiii, susahnya nak buat entry..line tak clear je.. aku tak suka kalau menaip entry ada orang usha dan baca.. haishhh..

Hari ni masuk hari kedua aku cipta rekod sampai opis lambat.. biasa kul 7.30am dah sampai parking, hari 7.30am masih stuck kat jammed.. ohoiiiii, stress betei.. semalam pun sama.. jammed ni dia punya panjang, macam tembok besar China (ok, tipu).. tapi hazab la.. dah la jalan kampung, berbarisssss menanti giliran nak lepas traffic light.. phewww... tempat yang sama, punca yang sama..

okeh, ni semalam..



yang ni hari ni.. nampak tak, tempat yang sama.. dia punya lembap sampai aku sempat snap.. ni kawasan sekolah teknik Sepang..


ni hah, kereta punah tetengah jalan..kat bukit, kat traffic light.. terpaks block jalan untuk mereka yang nak ke Putrajaya.. hahaha..mahap.. yang semalam lori sampah yang rosak.. 


so kesimpulannya, esok kena gerak awal pegi keje.. okbye..

15 comments:

  1. sama laaa tina.. mmg kne kuar awal jugak.
    *ehh jual AJ lagi tak??

    ReplyDelete
  2. alahaiiiiii..pepagi mmg stress kalau get stucked kat jammed..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum tina. hahaha sabar banyak mami danish..

    ReplyDelete
  4. kalau jln kg gitulah lg² nak lps traffic light, kt org dulu pun ada traffic light mengamuk org kg huahuahuahua.. sdhnya traffic light tu x hidup sampai skrg .. tkt org kg mengamuk lg ..

    ReplyDelete
  5. siapa yang usha dan baca tu.??.bagi tau dia dah publish nanti baru baca ye..boleh jugak tambah pageview blog..ekekekek

    ReplyDelete
  6. Alamak ai..mmg kena sabar je lah kan klau dah tu je jlnnya...kn awl lagilah gamaknyer..

    ReplyDelete
  7. Mmg stress kalo smp office lambat dan spoil mood pagi2

    ReplyDelete
  8. Kalau macam tu jalan nya memang rasa azab dalam kereta tu

    ReplyDelete
  9. samalah.. keras dah tangan ni hah lama tinggal blog.. awainya 7.30 pg dah smp opis...

    ReplyDelete
  10. Dah biasa hadap dah tina. Sebab hari2 jalan sesak. Stress sangat.

    ReplyDelete
  11. Naik moto dik xkena jem...hihihi jgn marah haa..

    ReplyDelete
  12. Aduhh kalau ada yg rosak mmg berasap la nunggu kereta gerak. Huhu

    ReplyDelete
  13. kita tak kisah orang baca entri tapi tak selesa jugak tengah menaip orang dok tercongok tengok

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com