Apr 27, 2015

Budak tiada perasaan

Assalamualaikum wbt...

Macam mana aku boleh terlepas untuk buat satu entry last week.. cissss.. tak apa la, pasrah je la, anggap je bukan rezeki.. 

Dah nama anak teruna, memang tak ada perasaan takut agaknya.. tapi tengok anak orang lain at least ada gak rasa geli ke hape... haishhh..


BS humbankan serangga plastik ni dengan harapan dak Danish takut.. tapi Danish buat tak tau je.. benda ni memang ada kat taska, untuk takutkan bebudak yang sedikit nakal atau kalau budak² liat nak tidur atau makan.. 

siap buat macam tali pinggang, Danish langsung tak amik kisah..

yang aku perasan, Danish ni sedikit hati kering.. kalau jumpa orang tak kenal, agah sampai ko penat tercabut anak tekak, Danish memang akan buat tak tau.. akan pandang ko tanpa perasaan.. ko ghaseeee??? 

Satu lagi benda Danish tak takut adalah vakum.. budak lain kalau dengar diorg takutkannn, Danish tak.. siap nanges lagi kalau aku off vakum tu.. on balik, gelak² Danish suka... takkan nak onnnn memanjang, panas meletopp nanti vakum tu nak oiiii.. blender pun tak takut.. aku blend makanan dia siap dukung dia lagik.. rilekkk je, siap nak pegang vakum.. hati jenis apa kamu ni sayang??

video
tengok je la ni, dia elak macam tu je.. pastu sambung makan biskut.. LOL


BTW, Danish geli sesuatu.. 
geli dengan bulu.. tapi tak takut dengan kucing.. ehh, kucing berbulu gak.. cane tu?? tapi suh pegang rambutan Danish geli gak.. pening mommy..

Walau macam mana pun awak, mommy tetap sayangkan awak.. jangan manja sangat ye sayang, cane nak dapat adik kalau over manja?? ehhhhh...

10 comments:

  1. wah..berani dia. bagus-bagus.

    ReplyDelete
  2. sama dengan adli. tapi bila dalam gelap menangis tak ingat

    ReplyDelete
  3. Kelaka la danish buat tali pinggang dgn spider..ank sue takut vakum..hehe..

    ReplyDelete
  4. part geli dengan bulu yang best bila menyakat.. hehehe.
    kalau dak Nuha dah jerit2 lari dah tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Hahaha..comel..azwa takut vakum...tu je modal.xkasi die kedapur...blender dah xtakut dah...bulu2 azwa xgeli..sbb die suka kucing .tp bila suh pengang meremang bulu die sendiri..hahaha

    ReplyDelete
  6. clap..clap to danish...langsung tak takut tu bagusla sis..bkn ht kering tuh..dalam hati dia cakap.."hekeleh..benda tipu buat apa nak takut..lek..lek..sudahla.."hahahaha

    ReplyDelete
  7. baby saya plak, kalau on vakum , dia tak nangis. tapi kaki dengan tangan mesti mengibas2.. tak tau la dia takut ke tak..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. adam takut kucing aduiii risau umi dia. pasni nak kena ajar pegang2 kucing. ngeee adam takut bunyi bising like vacuum, mat rempit sedang merempit dan juga benda berbulu. ahaksss

    ReplyDelete
  9. Assalam tina,
    he3
    baru nak kata danish terer
    ghoper2nya takuit kat bulu la pulop he3

    ReplyDelete
  10. CAM ALISHA KECIK2 ... TP BILA BESAR ABIS SEMUA DIE TAKUT SBB DIE DAH TAU DAH APE MENDE TU HAHHAHA

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com