Apr 29, 2015

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

Assalamualaikum wbt...

Dari hari tu nak join, asek terlupa je.. dah dekat tarikh tutup baru perasan.. ok, dengan ini mengumumkan bahawa aku join GA dari IntaNBerlian.. TQ kepada penganjur dan semua penaja..


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI (",)


notakecik : rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari.. meriahkan lagi GA ni jom!!

6 comments:

  1. Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. semoga kita sama2 murah rezeki menang mega giveaway ni. hehehhee

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com