Apr 15, 2015

Review : Beli Carter's Pants kat ATASRAKCOLLECTION

Assalamualaikum wbt..

Sindrom hemak² memang begini.. habis semua web dia jelajah nak cari baju, seluar, kasut, cap, etc..etc.. etc..anak je.. sendiri punya sampai tak berganti baru.. itu normal..

Masa aku jenjalan kat area Kompleks Kejiranan Presint 16, kan ada market hujung minggu, cuci mata kat gerai jual pakaian kanak².. berkenan dengan Carter's Pant ni..comel sebab kat bahagian vontot ada kartun.. aku beli la sepasang dengan baju carter sekali.. baju pun ada kartun.. sepasang tu RM23, harga staff katanya.. 

Pastu masa belek tenet, teringat satu web ni aku pernah beli barang baby masa preggy dulu.. harga barang kat situ memang murah la pada aku.. walaupun pre order, tapi servis cepatla.. aku suka gak sistem pre order ni sebab boleh bajet bayar masa gaji.. ATASRAKCOLLECTION, terjah la dalam ni, macam² ada..

status pre order, proses order kalau tak silap 2minggu.. tapi dapat 3 hari selepas aku buat bayaran.. cepat giler.. hahaha.. sebelum GST dah dapat parcel..

tak proper gambar seluar omey ni.. dak Danish Altaff kacau lak.. sebok nak cocok siput tu.. 


nahhhh, ni seluar tu.. memang comel.. aku amik saiz 9-12bulan.. yela, dak Danish Altaff kan petite size dia.. macam hemak dan apak dia la..

Kesimpulannya, web ATASRAKCOLLECTION ni very highly recommended untuk korang yang malas nak berasak pegi kedai.. for sure orang tu akan pilihkan corak yang cantik..




so, happy shopping uolsss..

12 comments:

  1. klu ade baby nanti boleh la beli nk bg baby beshar aku mcm tak kena dah .....

    ReplyDelete
  2. Dlm byk2 tu kenape Danish berkenan kat si Siput tu..ada sebaliknya tu..hmmm

    ReplyDelete
  3. sama lah..skang nie xkisah beli ape semua online..

    jap lg nak gie usha2..cuci mata n kompom tercuci purse sekali..hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum tina, wahh lawa. ni bukan kepunyaan blogger ke website ni? alaaa lupa nama dia. ehehehhehe

    ReplyDelete
  5. saya pun suka brand carters untuk baby pakai. bila dah besar beli brand lain pulak. elok kainnya kan

    ReplyDelete
  6. wah cantik2 seluar pilihan tina, nnt nk terjah jugak lah website tu :)

    ReplyDelete
  7. omei nye seluar baru dak danish

    ReplyDelete
  8. adehh..akak ni...memang buat saya nak membeli jugak...

    ReplyDelete
  9. hahha..mak2 sangt kan..kalau kain baju baby ni nak beli tiap2 hari kalau boleh..hahaah

    ReplyDelete
  10. Assalam tina,
    waaaaaaaaaaa
    nomei seluor2 tu

    ReplyDelete

Tuan blog makin malas..mahap kalau tak reply komen.. tapi janganla mogok tak nak komen entry ye.. mekasehhhhhh

CozyBaby

Adik Manis Siti Kektus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Blog MizzTina Designed by azhafizah.com